Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. December 18. 18:39, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Amikor élmény ajándékkal lepsz meg valakit az ünnepekre

Amikor élmény ajándékkal lepsz meg valakit az ünnepekre

Megvan már minden a karácsonyi ünnepekre? Sikerült beszerezned a szükséges ajándékokat? Vagy még mindig kétségbeesetten keresgélsz a webáruházak kínálatában?

Az ajándékozáshoz sokan téves elképzelésekkel állunk hozzá. Ebben nem csak neveltetésünk, szokásaink és a fogyasztói társadalom által ránk kényszerített normák játszanak fontos szerepet, hanem az is, amit másoktól látunk. Pedig az ajándékozás igazi élménye egészen másban rejlik, mint a méregdrága műszaki cikkek vagy parfümcsomagok beszerzésében.

Nem véletlen, hogy egyre többen érdeklődnek az élmény-jellegű ajándékok iránt, amelyek egészen újszerű meglepetést képesek okozni. Vannak, akik mindig is extrém kikapcsolódásra vágytak, és ilyen módon vezetnék le a hétköznapi feszültséget. Vajon mit szólna egy tandemugráshoz, vagy egy vadvízi evezéshez? Gondoltál már arra, hogy autórajongó barátod, családtagod egy élményvezetéssel lepd meg? Igazi amerikai izomautókkal száguldozhat a megajándékozott, de akár a tank-és harckocsi vezetésbe is belekóstolhat.

Nem is gondolnád, hogy milyen élmény ajándékok közül lehet válogatni karácsonyra! Egészen elképesztő, sajátos programokat ajándékozhatsz, melyeken akár a megajándékozottal kettesben is részt vehetsz. A lehetőségnek köszönhetően közelebb kerülhettek egymáshoz, szorosabbra fűzhető a kapcsolat. Mi más lenne az ajándékozás célja, ha nem valami hasonló? A megfelelő ajándék egyszerre szerez örömet és okoz meglepetést, de ugyanakkor egyfajta maradandó megoldásként is gondolunk rá.

A tárgyak uralta világunkban az élmények bírnak igazi értékkel, hiszen ezektől válik személyiségünk többé. Ugyanakkor az emlékek azok, amelyek nem elvehetőek, és történjen bármi, előre hajtó motorként szolgálják kitartásunkat és pozitív életszemléletünket. Érdemes erre karácsonykor is gondolni. Ha nem tudod, milyen programon venne szívesen részt a megajándékozott, akkor élményutalványt is rendelhetsz. Ennek köszönhetően biztosan nem lőhetsz mellé, hiszen a megajándékozott maga választhatja ki, hogy mi az, ami érdekli.

A mai kor embere hajlamos elfeledkezni arról, hogy az életben milyen dolgok igazán fontosak. A tárgyiasult ajándékok és az erődön felül való költekezés helyett inkább válassz olyan megoldást ajándékozáskor, amely garantáltan egyedinek számít. Az élményajándékok egyre nagyobb teret hódítanak, és minden korosztály számára megtalálható közöttük az ideális.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT