Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2019. Május 25. 06:17, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Fotó: facebook.com/RomanekEtelka

Ápolóit ünnepelte Esztergom

Ápolóit ünnepelte Esztergom

Az Ápolók napját ünnepelte a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a Vaszary Kolos Kórház közösen pénteken a várban. Kitüntetéseket is átadtak, és egyúttal tudományos konferenciát is tartottak a szakemberek.

Az ünnepségen Romanek Etelka polgármester köszöntőjében kifejtette, hogy az egészségügyben dolgozók hitet, bizalmat és gyógyulást adnak a beteg embereknek.

Az ápolók napját köszöntötte még Szántli Istvánné, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara alelnöke, Pák Péter, a Vaszary Kolos Kórház orvosigazgatója, Menner Anita, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara megyei elnökségi tagja és Srutek Gabriella ápolási igazgató.

Egyöntetűen hangsúlyozták az ápolók, szakápolók megbecsülését, majd külön megköszönték, hogy az embert próbáló körülmények ellenére sem hagyták el a multinacionális cégek jobban fizető állásaiért a közellátást.

Ezt követően a Vaszary Kolos Kórház kitüntetéseket adott át, majd a rendezvény második felében tudományos konferencia zajlott le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.