Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Június 03. 09:26, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Árvíz, Európa Intézet Esztergomban, játékrekord – Heti hírek

Árvíz, Európa Intézet Esztergomban, játékrekord – Heti hírek

A harmadfokú védelmi készültség szintjét is meghaladhatja az árvíz… Felavatták az esztergomi Európa Intézetet… Szorosabbra fűzi kapcsolatát Japán és Esztergom… Játékrekord… Internetes marketing tippek! Hírösszefoglaló

Jön az árvíz! – Harmadfokú készültség kell?
Harmadfokú árvízi készültség Tátnál, elsőfokú Esztergomnál: árad a Duna, számítások alapján jelentősen meghaladja majd a harmadfokú készültség szintet a városnál.

Felavatták az esztergomi Európa Intézetet
Felavatták a Határon Átnyúló Kezdeményezések Közép-európai Segítő Szolgálata Európa Intézetét múlt csütörtökön Esztergomban. Az intézet kutatási eredményei segíthetik a Parlament munkáját.

Szorosabbra fűzi kapcsolatát Esztergom és Japán

Szorosabbra fűzi kapcsolatát Japán és Esztergom
Esztergomba látogatott a japán nagykövet a múlt hét elején, Yamamoto Tadamicsit valamint a Suzuki alelnökét, Toshihiro Suzukit Tétényi Éva polgármester fogadta a városházán. Szorosabb együttműködés tervez a város Japánnal.

Természetvédelmi major alakul a Strázsa-hegyen
A Duna-Ipoly Nemzeti Park 247 millió forint pályázati támogatást nyert el, hogy székhelyén, az esztergomi Strázsa-hegyen természetvédelmi majort alakíthasson ki 2015 végéig.

Trianoni megemlékezés Esztergomban
Trianoni megemlékezést tart Esztergomban kedden a Fidesz-KDNP valamint a Magyar Közösség Pártja a Horváth Géza soron álló Trianoni emlékműnél.

„Kémia Oktatásért” díj - Pályázati kiírás
A „Kémia Oktatásért” díj odaítélésére írt ki pályázatot a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt. A pénzjutalommal is járó kitüntetésre általános, gimnáziumi és szakközépiskolai tanárokat lehet jelölni.

Világkupa-győzelem fiatal kempos módra - Esztergom-Kertváros

Világkupa-győzelem fiatal kempos módra - VIDEÓ
Szendrei Rebeka világkupa-győzelmet szerzett a közelmúltban a horvátországi vk-n, mellette pedig csapattársai, Kovács Adél és Pokorni Milán is remekül teljesített.

Rekorddal megvan a Dunakanyar legszebb fotója! – Játék
A Dunakanyar-Visegrád című fotó gyűjtötte a legtöbb szavazatot a záruló fotójátékunkon, melyre rengeteg, rekordszámú, gyönyörű fotó érkezett Esztergomról és a Dunakanyarról.

Hogyan jelenjen meg cége az interneten?
Újra Online Marketing Szemináriumot tartunk: Hogyan jelenjünk meg vállalkozásunkkal az interneten, miként használjuk a közösségi oldalakat, ötletek és tippek arra, hogyan is népszerűsítse magát egy-egy cég, vállalkozás…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT