Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Június 11. 08:21, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Árvízi behajtási engedélyt loptak Neszmélyen - lebuktak

Árvízi behajtási engedélyt loptak Neszmélyen - lebuktak

Behajtási engedélyt lopott egy autóból Neszmélyen egy férfi, hogy szabadon közlekedhessen az árvízvédelem miatt lezárt területeken - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A sajtószolgálat közölte: a 32 éves K. Zsolt a falu árvízi védekezését akarta megnézni a barátaival, de engedély nélkül nem mehettek volna le a rendőrség által biztosított területre. Ezért a cigarettája meggyújtásához tüzet kért a neszmélyi önkormányzat egyik dolgozójától, közben benyúlt járművének nyitott ablakán, és ellopta a behajtásra feljogosító dokumentumot, majd a társaság autóval elhajtott.

Tatán fogták el őket a rendőrök, miután a sértett bejelentést tett a rendőrségen. A megyei főkapitányság vezetője épp Komáromba tartott, hogy ellenőrizze az árvízvédelmi feladatokat ellátó állományt, amikor szembejött vele a keresett autó, ezért megfordult, és a járművet megállásra kényszerítette. A tatai rendőrök a négy embert előállították, s a járművet vezető férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

K. Zsolt ellen - szabadlábon hagyása mellett - magánokirat-hamisítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.