Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2012. Május 06. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Asszony nélkül maradt Joshi Bharat

Asszony nélkül maradt Joshi Bharat

Egyre több az otthoni teendője Joshi Bharatnak, mióta felesége is belevetette magát a televíziós forgatásokba.

A műsorvezető a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában árulta el, nála miben mutatkozik meg a felesége hiánya.

Joshi Bharat felesége Gombos Edinával járja a koszos lakásokat a TV2 Nagytakarítás című műsorával. Csilla a műsor egyik házigazdájaként azt mondja, nemcsak takarít, de tanít is takarítani. S bár háziasszonyképzőt nem végzett, van már elég rutinja, még akkor is, ha otthon a családja igyekszik megkímélni a "piszkos munkától".

- Nincs sok dolgom otthon. Mindenki elpakol maga után, mert nagyon szeretnek és nem szeretnék, hogy a zoknijukat én szedjem össze. Persze amíg ezt elértem, volt min dogozni - mosolygott Szabó Csilla, aki műsorvezető társával rumlis és koszos lakásokba látogat. Missziójuk már férjére is hatással volt.

- Azt vettem észre, hogy a műsor népnevelő motívuma velem már megtörtént. Ha ő forgat, én vagyok otthon a háziasszony. Észre sem veszem és ugyanazokat csinálom meg, amit korábban ő. Talán valami műtétet is végre kellene hajtanom magamon? - nevetett Joshi, aki felesége állítása szerint nagy rendet rak lakásukban, így a sok munka mellett az otthoni teendőkre mostanság nem kell koncentrálnia az asszonynak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.

2022. Október 24. 19:19, hétfő | Bulvár

Szállj be a #challenge-be, és találkozz a VALMAR duóval!

Játékra invitál Marics Peti és Valkusz Milán minden tiktokert, a szerencsések pedig eltölthetnek egy délutánt az énekes duóval egy lemezstúdióban.

2022. Október 21. 15:02, péntek | Bulvár

Kevin Spacey-t felmentették a szexuális zaklatás vádja alól New Yorkban

Kevin Spacey amerikai színészt felmentette a szexuális zaklatás vádja alól egy New York-i bíróság - számolt be róla a BBC hírportálja pénteken.