Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2012. Május 06. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Asszony nélkül maradt Joshi Bharat

Asszony nélkül maradt Joshi Bharat

Egyre több az otthoni teendője Joshi Bharatnak, mióta felesége is belevetette magát a televíziós forgatásokba.

A műsorvezető a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában árulta el, nála miben mutatkozik meg a felesége hiánya.

Joshi Bharat felesége Gombos Edinával járja a koszos lakásokat a TV2 Nagytakarítás című műsorával. Csilla a műsor egyik házigazdájaként azt mondja, nemcsak takarít, de tanít is takarítani. S bár háziasszonyképzőt nem végzett, van már elég rutinja, még akkor is, ha otthon a családja igyekszik megkímélni a "piszkos munkától".

- Nincs sok dolgom otthon. Mindenki elpakol maga után, mert nagyon szeretnek és nem szeretnék, hogy a zoknijukat én szedjem össze. Persze amíg ezt elértem, volt min dogozni - mosolygott Szabó Csilla, aki műsorvezető társával rumlis és koszos lakásokba látogat. Missziójuk már férjére is hatással volt.

- Azt vettem észre, hogy a műsor népnevelő motívuma velem már megtörtént. Ha ő forgat, én vagyok otthon a háziasszony. Észre sem veszem és ugyanazokat csinálom meg, amit korábban ő. Talán valami műtétet is végre kellene hajtanom magamon? - nevetett Joshi, aki felesége állítása szerint nagy rendet rak lakásukban, így a sok munka mellett az otthoni teendőkre mostanság nem kell koncentrálnia az asszonynak.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.