Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Február 27. 05:00, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Átadták a megye gazdaságáért kitüntető címeket

Átadták a megye gazdaságáért kitüntető címeket

Komárom-Esztergom megyéért és az itt élőkért dolgozó, nagyszerű emberek teljesítményét ismertük el csütörtökön – számolt be az átadó után közösségi oldalán Völner Pál a térség országgyűlési képviselője.

Idén Lohner Gergely Tamás, a Calmit Hungária Mészművek Kft., illetve ügyvezető igazgatója, Schmidt-Kovács Béla, valamint Bokros Gábor, az Epöli Polgárőr Egyesület elnöke vehetett át elismerést.

„A járványhelyzet miatt sajnos rendhagyó körülmények között, csak nagyon szűk körben adhattuk át a Komárom-Esztergom Megye Gazdaságáért Kitüntető Címeket, illetve a Komárom-Esztergom Megye Polgárőre 2020. címet, de ez mit sem változtat a díjazottak érdemein” – hangsúlyozta Völner Pál.

Korábbi cikkek:

Elítélték a kocsma előtt verekedőket - VIDEÓ

Koronavírus miatt meghalt Snell György püspök

Megdöbbentő részletek derültek ki a Suzuki úti balesetről

Orbán: mindenkit arra kérek, regisztráljon a vakcináért

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 12. 18:03, hétfő | Helyi

Újra lehet sátorhelyet foglalni a Pilismaróti-öbölben

A FŐHESZ a hétvégén aktívvá tette a Pilsmaróti-öbölben lévő sátorhelyek foglalási rendszerét. A satorhelyfoglalas.fohesz.hu oldalon regisztrációt követően bárki foglalhat a szabad helyek közül.

2021. Április 11. 19:07, vasárnap | Helyi

Pilinszky Bordalát zenésítették meg a költészet napjára

A magyar költészet napját és egyben a Pilinszky 100 centenáriumot, Pilinszky János : Bordal versének feldolgozásával köszönti Strausz Eszter, Vörös László és zenésztársaik.

2021. Április 10. 08:39, szombat | Helyi

Április 17-től, szombattól újra lehet nyilvános szentmiséket tartani

Erdő Péter bíboros rendelkezését tegnap tette közzé a Főegyházmegye hivatalos oldalán, melyben többek között az áll, hogy április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet szentmiséket tartani.

2021. Április 10. 08:01, szombat | Helyi

Tekerj és irány Esztergom!

A SacraVelo kerékpáros zarándokút-hálózat a napokban bővült Esztergomban egy új pihenőhellyel. Az Erzsébet parkban kényelmes padok, asztal és biciklitároló várja a kétkeréken túrázókat vagy csak az erre sétálókat.