Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2021. Április 21. 15:14, szerda | Helyi
Forrás: Sportalsó

Átmenetileg szünetel a Sportalsó, de hamarosan nyit a Sportkülső

Átmenetileg szünetel a Sportalsó, de hamarosan nyit a Sportkülső

Az információt a Sportalsó-Külső két angyala osztotta meg egy rövid, ám annál közvetlenebb hangvételű kisfilmben.


A videóból kiderül, hogy a molothowi hagyományokat tovább vivő, igényes élőzenével szórakoztató alagsori helyiség a Sportalsó, a sportcsarnok felújításának idejére, egy-másfél évre kénytelen felfüggeszteni a már odaszokott igényes úri közönség boldogítását.

Arra is fény derült a filmes szösszenetből, hogy a Sportkülső az adott helyszínen végleg megszűnik. Ám Bozsóék jó hírrel is szolgáltak : a nyár folyamán, nem is túl messze az eredeti helytől megnyitják az új Sportkülsőt. Erről többet csak pár hét múlva tudhatunk meg, ám azt megígérték, hogy a nyár nem csak, hogy jó, hanem méregerős lesz. Remek koncertekkel, fantasztikus előadókkal készülnek. Az első koncertekről az új helyszín bejelentésekor mondanak konkrétumokat.


Addig is azt üzenik: bitangul hiányoztok!

Fotó: Zsolt Turai/Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.