Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Július 15. 10:00, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Átverés: kamu volt a Rambo-film híre

Átverés: kamu volt a Rambo-film híre

Átverésnek bizonyult az interneten pillanatok alatt elterjedt hír, hogy a következő Rambo-filmben Sylvester Stallone az Iszlám Állam (IÁ) ellen veszi fel a harcot.

A kamu hírlavinát a washingtontimes.com.co portál, a Washington Post hamisított oldala indította el a múlt hét végén, a hírnek a befolyásos amerikai Foreign Policy magazin is felült, és hétfőre a feltüzelt rajongók már az egész internetet elárasztották vele. A szélhámos forrás szerint a filmsztár maga jelentette be a San Diegó-i ComicCon szórakoztatóipari vásáron egy közönségtalálkozón, hogy legközelebb az IÁ-nak csap oda Rambóként, és már komoly előkészületek folynak a produkcióval kapcsolatban.

Stallone ügynöke azonban kedden határozottan cáfolta a hírt. Mint közölte: a filmszínész-rendező nem is jelent meg idén a ComicConon - éppen Velencében tartózkodik -, és semmiféle hivatalos közlemény sem hangzott el a vásáron a Rambo újabb részéről.

A Rambo - Első vér című film 1982-ben jelent meg, később három folytatás követte 1985-ben, 1988-ban és húszéves kihagyás után 2008-ban. Az ötödik Rambo-epizód azóta várat magára, az imdb.com mozis adatbázis szerint Rambo - Az utolsó vér címmel tervezik az alkotók.

Címkék: film, rambo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.