Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2020. Június 19. 17:32, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Az anyag, ami mindenkiből hercegnőt varázsol

Az anyag, ami mindenkiből hercegnőt varázsol

Látványos ruhákhoz különleges anyagokra van szükség, amiket azért nem hord az ember a mindennapok során.

Ezek lesznek azok, amik felhívják a figyelmet a ruhára. Ilyen anyag például a tüll, ami olyan különleges, habos-babos megjelenést kölcsönöz, amivel a valódi hercegnők büszkélkedhetnek. Nem csoda, hogy a kislányok odáig vannak érte, de persze nem csak ők. Tüllt használnak menyasszonyi ruhákhoz, koszorúslány ruhákhoz, sőt, még alkalmi ruhákhoz is.

Nem nehéz vele dolgozni

A tüll anyagok népszerűségét növeli, hogy valójában nagyon könnyű őket használni, még azok is képesek látványos darabokat alkotni belőlük, akik egyébként nem tudnak varrni. A csomózós technikával például óriási, színes szoknyák készíthetők könnyen, nem csak kislányoknak – egy fotózásra például remek kiegészítő lehet egy ilyen, de a megfelelő felsővel alkalmi viseletként is helytáll.

Aki varrásra adná a fejét, annak sem kell félnie tőle: elsőre talán ijesztő a hálószerű, mégis habos-babos anyag, de könnyű vele dolgozni, mert nem csúszkál, nem gyűrődik, a legegyszerűbb varrógépek is simán viszik. Másodpercek alatt lehet bármilyen ruhára vagy szoknyára tüll díszítést varrni, így akár egy megunt ruhadarabot is könnyen és gyorsan feldobhatsz. A Bubulakovo oldalán tüll anyagok széles választékával találkozhatsz!

Milyen tüllt használj?

Nagyon sokféle tüll kapható, így tényleg egészen egyedi és különleges ruhakölteményeket alkothatsz. A sima, egyszínű tüll is nagyon szép tud lenni, de ezt a hatást még lehet fokozni azzal, hogy maga az anyag többszínű, szivárványos, esetleg csillogó, vagy pöttyös, szivecskékkel, csillagokkal stb. díszített. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen. Mindemellett a különböző színeket is tudod tetszés szerint kombinálni, amitől megint csak egyedi lesz a végeredmény.
Természetesen a saját, egyéni ízlésedtől függ, hogy ezek közül melyik lesz megfelelő számodra. Arra figyelj, hogy a tüllt olyan anyaggal kombináld, ami illik hozzá: vékony, könnyed textíliákat válassz, ezekkel meg tudja tartani a tüll azt a finomságát, amit annyira szeretünk benne.

A fotó forrása:Bubulakovo.hu

Címkék: anyag, bubulakovo.hu, tüll


Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 09:38, vasárnap | Helyi

Eltévedt túrázó után egy földön fekvő nőnek is segítettek

Ismét bajba jutottnak segítettek az esztergomi rendőrök.

2020. Október 25. 05:00, vasárnap | Helyi

Más szemszögből Esztergom – VIDEÓ

Szilas Balázs Esztergomi pillanatok címmel készített még 2019-ben egy látványos videót, ami most ismét megosztunk.

2020. Október 24. 18:01, szombat | Helyi

Órákat bolyongott a sötétben egy eltévedt túrázó

A rendőrségre október 23-án érkezett bejelentés, miszerint egy túrázó a Kék túra útvonalon eltévedt.

2020. Október 24. 11:56, szombat | Helyi

Újabb finomságokkal folytatódik az Esztergom ízei sorozat - VIDEÓ

Esztergom ízei 5. rész - Szent Adalbert Étterem