Városlista
2020. augusztus 5, szerda - Krisztina

Hírek

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

Ma már nemcsak az autótuningolásról szól a fóliázás. A dorogi professzionálisan fóliázó Starfolia csapata ezt pontosan tudja. Az autófóliázás előnyeit Dorog és Esztergom környékén is egyre többen ismerik fel, így az autófóliázás megrendelőinek többsége nem az autójukat tuningolók, hanem azok, akik az autójukat, illetve magukat és utasaikat a nyári melegtől, az UV-sugárzástól, a tolvajoktól, illetve az esetleges balesetek esetén az üvegszilánkoktól szeretnénk megvédeni.

Ma már az autófóliázás nemcsak a teljesen lesötétített autó ablakokról szól. A fóliák között hővédelmi, biztonsági, kőfelverődés, és UV-védelmet adó fóliák egyaránt léteznek. Ezek a fóliák mindegyike tökéletes ellátja a feladatát, amennyiben profi szakemberek helyezik fel az autónkra. A fóliákkal nemcsak az UV-tól óvjuk meg magunkat, illetve utasainkat, hanem az autónk műszerfalát és kárpitjait is megtudjuk óvni.

Melyek a fóliázás legfontosabb előnyei:
● nyári meleg elleni hővédelem
● A nap káros UV sugárzása elleni védelem
● Egy profi autófólia a káros UV sugárzás több mint 99 százalékát kiszűri.
● Autóbaleset esetén extra védelem
● Autóban lévő értékeinket védi
● Autónk műszerfalát védi
● Ha a karosszériát is fóliáztatjuk, akkor a felpattanó kövek ellen is hatékonyan védekezhetünk

Minél sötétebb egy fólia, annál jelentősebb hővédelmet is biztosít. De ma már a hővédelem modern technológiákkal úgy fokozható, hogy a drágább autófóliák kisebb sötétítés mellett is nagyon komoly hővédelemre képesek biztosítani.

Érdemes jól körülnézni és szakember segítségét kérni a választás előtt, mert a fóliák piacán az árak tekintetében is nagy különbségek tapasztalhatók. A szakértők tanácsa szerint túl olcsót fóliát nem érdemes választani, mert a fóliázás során nem az alapanyag jelenti a komolyabb összeget, hanem a munkadíj. Mindenképpen olyan garanciát érdemes választani, melyre a gyártó sok év garanciát biztosít.

A StarFolia fóliázó csapata már több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek az autó és épületfóliázás területén. Dorog és Esztergom környékén egyik legtöbb referenciát felmutatni tudó szakember gárdája, akik hivatalos 3M és SkyFol telepítői végzettséggel is rendelkeznek. A munkájukra természetesen minden esetben garanciát vállalnak.

Kérdezzen bátran a szakértőktől, védje meg autóját, saját magát, utasait minőségi fóliával. Kérdezze a dorogi telephellyel rendelkező fólia szakértőket, akik egyébként országosan vállalnak autó, illetve épületüveg fóliázást. Autófóliázás Esztergom és Dorog környékén professzionális minőségben.

Tudjon meg többet: https://www.ablak-foliazas.hu/Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 24. 07:53, péntek | PR

Egyházi építések specialistája lett a Jánosik Kft.

Ismét egyházi ingatlan felújítását nyerte el a Jánosik és Társai Kft. Ezúttal Miskolcon, a Baptista Szeretetszolgálat új szociális ellátóközpontja kivitelezésére kaptak megbízást.

2020. Július 15. 11:32, szerda | PR

Állást kínál a Styevola és Fia Kft.

A márkaszervizbe keresnek megbízható, önálló munkavégzésre képes, munkájára igényes munkatársat!

2020. Július 09. 14:02, csütörtök | PR

Tóth Vera Együtt mEgyünk - Kiskoncert és nagy borélmény Esztergomban

Tóth Vera és Quartet-je lélegzetelállító koncertje borkóstolóval vagy egy ötfogásos borvacsorával, melyet PalKonyha, Panzió, Speizzel álmodott meg az esztergomi Rózsakert Étterem.

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.