Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2024. Február 13. 12:46, kedd | PR
Forrás: (x) - Fotó: Pexels

Az autós anyukák könnyebben szervezik a napot

Az autós anyukák könnyebben szervezik a napot

Képzeld el, hogy bármikor elviheted a gyerekeket óvodába, iskolába, edzésre, vagy csak egy spontán kirándulásra mész velük anélkül, hogy a menetrendekhez kellene igazodnod.

Mutatunk pár okos tippet, illetve mindenkit bátorítunk arra, hogy vezessen!

Jogosítvány nélkül a szervezés szinte művészet

Ha visszamész dolgozni a gyereknevelés után, akkor a munkába járás és a gyerekekkel járó logisztikai feladatok alaposan próbára tesznek. Egy autó és a B kategóriás jogosítvány meglétével a nap jobban szervezhető és kevesebbet kell cipelned. A van autód és vezetsz, akár több álláslehetőség válik elérhetővé, mivel messzebbre is el tudsz jutni.

Elkezdted régebben az autósiskolát, de abbahagytad?

Sokan vannak így, akik vagy anyagi, vagy családi okok miatt egyszerűen félbehagyták az autósiskolát. Azonban, ha idejében folytatod, még nem veszett el minden. Itt megtudhatod, hogy meddig folytatható egy félbemaradt autósiskolai képzés.
Ezért kell B kategóriás jogosítvány

A B kategóriás jogosítvány nem csak a városban való közlekedést teszi lehetővé, hanem az országúti utazásokhoz is biztosítja a szükséges tudást. Gondolj csak bele, mennyivel egyszerűbb lenne a tengerparti nyaralásokat megtervezni, ha te is tudnál vezetni!

Sok nő tart a vezetéstől, pedig nem kellene

Sok anyuka aggódik a vezetés miatt, legyen szó a gyerekekkel való közlekedés biztonságáról, vagy éppen a forgalmi helyzetek kezeléséről. A ReadyGo Autósiskola tapasztalata az, hogy a férfiak és a nők alapvetően ugyanolyan jól tudnak vezetni. A döntő kérdés a személyiség inkább. Sokan tartanak a “női sofőrökről” terjedő előítéletektől is, melyek a tanulás során alaptalanok. De fontos tudni, hogy a félelmek legyőzhetők! A megfelelő autósiskola és oktató segítségével a legtöbb ember biztonságosan és jól megtanul autót vezetni.

A jó autósiskola kritériumai

Válassz egy iskolát, ami könnyen elérhető és olyan oktatást nyújt, ami figyelembe veszi az anyukák speciális igényeit és időbeosztását is. A jó oktató nem csak a vezetői készségeket adja át, hanem biztonságot és önbizalmat ad.

Kisbabával, vagy több gyerekkel nehezebb az élet, ha nem tudsz vezetni

A gyerekek gyorsan nőnek, és a mozgékonyság kulcsfontosságú lehet a családi élet szervezésében. Autóval kevésbé kimerítő egy olyan nap, amelyben a gyerekek programjától a munkán át a bevásárlásig minden bele kell, hogy férjen. Ráadásul a jogosítvány megszerzése mindenki életében fontos mérföldkő. Ha van családi autótok, a párod is örülni fog, ha nem mindig neki kell vezetni, vagy még jobb esetben van saját kocsid. Fontos, hogy egy nőnek is legyen kocsija, ebben szerintünk nincs semmi eltérés a nemek között. Sőt, a női vezetők kevesebb balesetet okoznak az elmúlt 5 év biztosítási statisztikái alapján.

Összefoglalás

A B kategóriás jogosítvány megszerzése egy lépés a nagyobb szabadság és önállóság felé. Nem csak a mindennapi életet könnyíti meg, hanem új lehetőségeket is nyit meg előtted, legyen szó munkáról vagy szabadidőről, vagy családi programokról. Mi a ReadyGo Autósiskola Budapest oktatói támogatunk ezen az úton, és ha még nem vezetsz, tedd meg az első lépést azzal, hogy elkezded!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből