Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2012. Március 15. 14:17, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Az egykori szexszimbólum és a pornó

Az egykori szexszimbólum és a pornó

Raquel Welch a '60-as és '70-es évek ügyeletes szexbombája volt. Nem kis szerepe volt a falatnyi bikinik világhódító útjában sem.

A ma már a 72. életévét taposó színésznő szerint napjaink szexfüggő generációja egyenes következménye az online pornó hihetetlen mértékű terjedésének.

Welch szerint a szexuális viselkedés teljesen megváltozott, a mai fiatalok pedig a pornó világában rekedtek. Az egyik férfimagazinnak nyilatkozva hozzátette: "eljutottunk arra a pontra, ahol már mindannyian szó szerint szexfüggők vagyunk. Mindezért pedig leginkább a pornó a felelős."

"Nem érdekel, ha csak egy bolond öregasszonynak tartanak, de bizony az én időmben nem a szex folyt a csapból is. Ma már senki sem emlékszik rá, milyen is volt az, amikor az ember maga fantáziálgathatott a szexualitásról, a különböző erotikus dolgokról" - tette hozzá felháborodottan.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 18:02, csütörtök | Bulvár

Bejelentették a VOLT Fesztivál első sztárfellépőit

A Muse, a Killers, a Sum41, a Bring Me the Horizon és Yungblud is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon, amelyet 2022. június 21. és 25. között rendeznek meg Sopronban.

2021. December 02. 08:00, csütörtök | Bulvár

Presser Gábor nyilvános főpróbát tart 2022-es koncertjei előtt

Nyilvános főpróbát tart jövő tavaszi koncertjei előtt Presser Gábor. A zeneszerző, billentyűs, énekes 2022. március 12-én délután is várja a közönséget a Budapest Kongresszusi Központba.

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.