Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2022. Augusztus 03. 09:07, szerda | PR
Forrás: (x)

Az érszűkület kiegészítő kezelése - alternatív terápia

Az érszűkület kiegészítő kezelése - alternatív terápia

Az érrendszer betegségei sokáig nem okoznak tüneteket, de érdemes vigyázni a vérkeringésünkre, hogy az később is megfelelően elláthassa a szerepét.

Érszűkület esetén az ér belső átmérője lecsökken, emiatt a benne áramló vér mennyisége is a kevesebb lesz. Érszűkület miatt kialakulhatnak halálos szövődmények, mint például szívinfarktus, lábszárfekély, veseelégtelenség.

Az érszűkület kialakulását fokozza a stressz és szorongás, az elhízás, a magas vérzsírszint, a magas vérnyomás és örökletes tényezők is növelhetik az érszűkület kialakulásának kockázatát. Különféle rizikófaktorok, például dohányzás és bizonyos munkakörök fokozott mértékben károsítják az ereket, ami miatt gyakorlatilag elkerülhetetlen az érszűkület. Ha sok üléssel, kevés mozgással járó munkát végzünk, akár megelőzés jelleggel is oda kell figyelnünk az ereink állapotára, a mikrokeringésünk javítására.

Érszűkület és a mikrokeringés javítása

Szervezetünk építőköveit alkotó sejtek normális funkciójához az elegendő tápanyag és oxigén mellett az is szükséges, hogy a sejtek képesek legyenek megszabadulni a bomlástermékektől. Ezt a kétirányú folyamatot az érrendszer biztosítja. Azt, hogy e folyamat a test legtávolabbi sejtjéig rendben megvalósuljon, a mikrokeringés biztosítja a hajszálerek hálózata útján. Az érrendszer működése az életkor előrehaladtával fokozatosan romlik, mivel az érrendszert károsító tényezők hatása az évek során összeadódik. A kevesebb mennyiségű vér az összeszűkült erekben kevesebb oxigént képes szállítani a sejtekbe. Fontos, hogy a dohányosok különösen odafigyeljenek szervezetük mikrokeringésének állapotára, de erre nemcsak nekik, hanem minden embernek szüksége van.

Lehetőség van arra, hogy a mikrokeringés serkentésével javítsuk egészségi állapotunkat, így akár az érszűkület kiegészítő kezeléseként is csökkenthetjük az elégtelen mikrokeringésből eredő egészségi problémák kockázatát.

Egy orvostechnikai eszköz mellékhatásoktól mentesen segíti a mikrokeringés javítását, így akár otthoni környezetben, pihenés közben is tehetünk az egészségünkért. A bérelhető orvostechnikai eszköz használata csökkenti a vörösvértestek összetapadását, ezáltal több oxigénhez jut a szervezet, megindulhat sejtszinten a regeneráció.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 22. 14:00, csütörtök | PR

F1-es birodalom – ez a FansBRANDS

Red Bull Racing-póló? Forma–1-es versenynaptár? Frissített F1 tabella? Melyik az, ami számodra egy hatalmas igen? Az sem gond, ha mindegyik!

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.

2022. Szeptember 22. 11:30, csütörtök | PR

Zakó vagy sport öltöny – mikor melyik kell?

Akadnak kérdések, amik első ránézésre túlságosan is jelentőség telinek tűnnek. Aztán persze idővel kiderül, hogy az öltözködésben, ha az stílusos, testhez álló, akkor valójában nem léteznek eldöntetlen dilemmák.

2022. Szeptember 22. 09:10, csütörtök | PR

Napelem a fenntarthatóbb jövőért!

Az idei évben Európába begyűrűzött és egyre drasztikusabbá erősödő nemzetközi energiaválság egyértelművé tette mindenki számára, hogy a nem megújuló energiaforrásoktól való nagymértékű függőségünk fenntarthatatlan.