Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2021. November 28. 10:34, vasárnap | Helyi

Az év jogi segítője emlékéremmel tüntették ki dr. Ilosvai Gábort

Az év jogi segítője emlékéremmel tüntették ki dr. Ilosvai Gábort

Dr. Varga Judit igazságügyminiszter a hátrányos helyzetű személyek jogérvényesítése érdekében végzett kimagasló munkájáért az év jogi segítője emlékérmet adományozta dr. Ilosvai Gábor ügyvédnek.


Az Esztergomban praktizáló, közismert ügyvédnek a tegnapi napon, azaz november 27-én, Budapesten adták át a rangos elismerést.

A jogi segítségnyújtás keretében a szociálisan hátrányos helyzetben lévők szakszerű jogi tanácsot, a perben eljárásjogi képviseletet kaphatnak jogaik érvényesítése, jogvitáik megoldása során.

A jogi segítő a jogi segítségnyújtásról szóló 2003. évi LXXX. törvény alapján peren kívüli jogi szolgáltatást nyújt, illetve pártfogó ügyvédként jár el. A jogi segítségnyújtás célja, hogy az állam mindazok jogérvényesítését biztosítsa, akik arra hátrányos helyzetük miatt egyébként nem képesek.

Borítókép: dr-ilosvai-gabor-ugyved.business.site

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 26. 11:02, szerda | Helyi

Legyél Te is az InfoEsztergom-EsztergomÉrt csoport tagja!

Szeretnéd, ha fotóidat minél többen látnák, ha a legfrissebb aktuális információkat olvashatnád, vagy tehetnéd közzé?

2022. Január 26. 09:10, szerda | Helyi

Kinyitott a párkányi Vadas fedett uszodája

Január 21-én megnyitott a sokak által kedvelt Vadas Termálfürdő fedett uszodája és szaunája is. Az intézmény a Szlovák Köztársaság Népegészségügyi Hivatalának 6. §-a alapján látogatható. Részletek...

2022. Január 25. 14:36, kedd | Helyi

Gyérítik a kormoránokat a Dunán

Megkezdte a kormoránok gyérítését a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége. A társaság 100 madár kilövésére kapott engedélyt.

2022. Január 25. 10:11, kedd | Helyi

A zuhanás sokkja

Inkluzív színházi darabot láthatnak, akik január 30-án, vasárnap 17.00 órakor beülnek a MáSzínház előadására a Művelődés Házába.