Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Február 18. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Fotó: facebook.com/zsuzsimaraz

Az Év sportolója díjra jelölték Maráz Zsuzsannát – Szavazzunk rá!

Az Év sportolója díjra jelölték Maráz Zsuzsannát – Szavazzunk rá!

Idén is elismeri és díjazza a legtehetségesebb magyar nőket a Glamour magazin. Babos Tímea, Illés Fanni, Márton Anita és Zsiga Melinda mellett Maráz Zsuzsanna is Az év sportolója jelöltjei köz. Szavazzunk!

„Amatőr futóként hatalmas megtiszteltetés olimpikonok és világbajnok sportolók között bekerülni a Glamour Women of the Year 2020 „év sportolója” jelöltjei közé” – írta közösségi oldalán az esztergomi ultrafutó bajnok, Marázs Zsuzsanna.

„A negyvenkilenc éves ultrafutó, edző és a Hospice Alapítvány jótékony futója. A futás a hobbija, a szenvedélye és a tanítója is. Misszióként tekint erre a sportra, és ezzel az egészséges életmód népszerűsítésére is. Háromszor győzött már a 221 kilométeres Ultra-Balatonon, melyen a női pályacsúcsot is ő tartja. Négyszer állt már dobogóra a görögországi Spartathlon 246 kilométeres versenyen, melyen 2018-ban és tavaly a dobogó legfelső fokáról hallgathatta meg a magyar himnuszt. Háromszor választották meg az év ultrafutójának. Zsuzsa számára a legfantasztikusabb érzés átszakítani győztesként a célszalagot egy versenyen, de legalább ekkora öröm másokat segíteni a kitűzött céljaik elérésében, inspirálni és mutatni az utat” – olvasható Maráz Zsuzsanna adatlapja a Glamour oldalán.

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 17-én éjfélig lehet szavazni ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.