Városlista
2020. július 15, szerda - Henrik

Hírek

2020. Április 16. 13:02, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Az Oscar-díjas Élősködők online is tovább hódít Amerikában

Az Oscar-díjas Élősködők online is tovább hódít Amerikában

Bong Dzsun Ho dél-koreai filmrendező Élősködők című Oscar-díjas társadalmi szatírája egy hete debütált a népszerű amerikai streamingszolgáltató, a Hulu programjában, de máris a legnézettebb független film a kínálatban.

A film ráadásul a jelenleg a szolgáltatónál elérhető produkciók közül a második legnépszerűbb mozi. Egy hét alatt többen látták, mint az Így neveld a sárkányodat 3., a Hang nélkül, a Transformers: Az utolsó lovag és a Creed II. című filmeket, amelyek közül mind több hónapja szerepel a Hulu kínálatában - írta szerdán az Indiewire.com.

Az Élősködők egyúttal a legnézettebb idegen nyelvű film is a kínálatban. Ennek ellenére akadtak olyan felhasználók, akiknek nem tetszett, hogy feliratos a film. A Hulu azonban védelmébe vette a produkciót. Emlékeztette a méltatlankodókat, hogy a dél-koreai alkotás négy Oscar-díjat kapott. Egy nézőnek pedig, aki kijelentette, hogy "senki sem akar olyan filmet nézni, amelyet olvasni kell, hogy az ember megértse", a Hulu azzal vágott vissza, hogy "ha valaki nem akar feliratokat olvasni, még mindig megtanulhat koreaiul".

Az Élősködők című szatíra két család, egy szegény és egy gazdag família életén keresztül mutatja be a közöttük húzódó óriási társadalmi szakadékot és az ebből fakadó problémákat. Ez volt az első nem angol nyelvű alkotás az Oscar-díj történetében, amely elnyerte a legjobb filmnek járó elismerést.

Címkék: élősködők, film, online


Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 15. 05:00, szerda | Bulvár

Főzzünk Robival! Tésztalepényben sült, fűszeres csirkemell - VIDEÓ

Miről ismerjük meg a kezdő szakácsot? Mire használták az egyiptomiak a római köményt? A műsorból minden kiderül!

2020. Július 14. 11:50, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége DENIZ - VIDEÓ

Az Andonik 4s vedége Deniz volt, aki a videóban elárulta többek közt azt is, hogy mi az eredeti foglalkozása illetve a zenészeknek járó szociális támogatásról is szó esett.

2020. Július 14. 08:22, kedd | Bulvár

Száz film versenyez a balatonszemesi Bujtor István Filmfesztivál fődíjáért

Száz film indul a XI. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában, melynek vetítései mellett koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás,

2020. Július 13. 13:59, hétfő | Bulvár

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Itt az idő, hogy újra a füledben csengjen a „Régi nyár”!