Városlista
2020. július 16, csütörtök - Valter

Hírek

2020. Május 13. 06:50, szerda | PR
Forrás: (x)

Az Otthon íze már levessel is! - VIDEÓ

Az Otthon íze már levessel is! - VIDEÓ

Hétfőtől már levessel is rendelhető Az Otthon íze heti menüje! Marad az étlapon az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, több száz otthonba folyamatosan megrendelt, napi 698 forintos, egyfogásos, gazdag ebédünk.

Mellette a nagyszámú visszajelzésre reagálva napi 998 forintért kétfogásos ebéd is rendelhető ezentúl konyhánkról, mely tartalmaz levest és főételt – természetesen az eddig megszokott mennyiségben és minőségben. A kétfogásos menünk heti ára csupán 4990 Ft, így nem nehéz azt választani, ami igazán megéri!

Egyre több esztergomi, kertvárosi, dorogi, és jövő héttől már pilisszentléleki otthon és munkahely szavaz bizalmat nekünk, és ami külön örömöt okoz, az az, hogy vásárlóink majd 100 százaléka hétről hétre újra megrendeli Balázs és Guszti, a két szakács főztjeit. Azt szeretnénk, ha minél többen megismernék nevünket és szolgáltatásunkat. A héten éppen ezért újabb nagyszabású játékot hirdettünk a Facebookon, ahol ismerősök ajánlásával három szerencsés vásárlónk egész heti menüt nyerhet majd. Sorsolás szerdán lesz, addig, ha nem tette, kattintson a Facebookon azotthonize oldalra, kommentben ajánlja legalább 2 ismerősének menünket és nyerjen!

Az erre a hétre rendelést leadó új vásárlóinknak meglepetés desszerttel kedveskedünk, de ugyanígy díjazzuk a hűséget is. Az elmúlt három hétben folyamatosan rendelő vevőinket is megvendégeljük ajándék almás pitével! És hogy ne maradjon ki senki a közös örömből, azok a megrendelőink, akik egyik csoportba sem tartoznak, szintén meglepetést várhatnak Az Otthon íze szakácsaitól!

Esztergomi vállalkozásként fontos számunkra, hogy a minőséget hosszú távon is fentartsuk és ezért sokat is teszünk. A legtöbb vásárlónk leggyakoribb első kérdése, hogy milyen étterem vagyunk és hol üzemelünk. Az Aranyhegyen található volt Királyok fogadója konyháját több éve használjuk a korszerűsítést követően és évekig csak szerződött céges partnereink munkavállalói részére főztünk napi sokszáz adagot. A kezdetektől nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy ételeinket zamatos alapanyagokból, aznap, frissen készítve szállítsuk ki, és a rengeteg pozitív visszajelzés vezetett el oda, hogy a munkahelyek mellett idéntől az otthonokba is szállítani kezdjünk.

Futárjaink készségesek, mosolygósak, nem gond nekik, ha a negyedik emeletre kell felvinni az ebédet, de telefonos ügyfélszolgálatunkon a mindig jókedvű Karina is rugalmasan kezeli az olyan egyedi problémákat, hogy ha valaki a hét 5-ik napján például másik helyszínre kéri az ételt, vagy ha kertes övezetben rövid dudálással kell jelezni a futárnak az érkezést. Gyakorlatunk van abban is, hogy kezeljük a munkahelyi pontos időre való szállítást, de nem okoz gondot az sem, ha idősebb megrendelőinknek a hét egy vagy két napján más és más időben alkalmas az ebéd átvétele. Szavazzon bizalmat Ön is Az Otthon ízének, válassza azt, ami igazán megéri! Gondoskodjon okosan idősebb hozzátartójáról és rendelje meg neki a helyben leggazdaságosabb és legízletesebb megoldást összesen heti 3490 forintért – minden egyéb költség nélkül!

Rendeld meg ebédedet most 3490 Ft-ért egész hétre, vagy levessel együtt 4990 Ft-ért - minden egyéb költség nélkül azotthonize.hu weboldalon, fizess online, vagy hívd a mindig mosolygós Karinát telefonon a 0670 422 5009-es telefonszámon hétköznap reggel 9 és 16 óra között!

Jó étvágyat kíván
Az Otthon íze csapataEzek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.