Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Augusztus 13. 07:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Az új Twin Peaks-sorozat forgatása szeptemberben kezdődik

Az új Twin Peaks-sorozat forgatása szeptemberben kezdődik

Szeptemberben kezdődik az új Twin Peaks-sorozat forgatása. Még nem dőlt el, hány epizód készül, de David Lynch rendezi az összest.

A kultsorozat folytatásától kedden a Tévékritikusok Szövetségének tagjai előtt beszélt a Showtime Networks elnöke, David Nevins. Mint mondta, bár Lynch tavasszal arról írt Twitterén, hogy kiszáll a projektből, neki nem volt kétsége afelől, hogy vissza fog térni.

A rendező-forgatókönyvíró áprilisban a költségvetés szűkösségére hivatkozva jelentette be távozását. A csatornának azonban végül mégis sikerült visszaédesgetnie. Nevins hangsúlyozta, hogy kiemelt programként kezeli a sorozatot, amelyet Lynch úgy rendez meg, mintha egy nagyon hosszú mozifilm lenne.

Az elnök egyelőre a 2017-es bemutatót tűzte ki célul, de nem zárta ki, hogy már jövőre sugározni tudják a szériát. Kyle MacLachlan visszatérésén kívül nem akart mást elárulni a szereposztásról, csupán annyit, hogy még nem zárult le. Azt viszont egy kérdésre megerősítette, hogy a forgatás Los Angelesben és Washington államban zajlik majd - írta a slasfilm.com filmes portál.

Az egykori Twin Peaks-sorozat folytatásának van egy különleges apropója is: éppen 25 éve mondta a filmben Laura Palmer, hogy "Viszlát 25 év múlva".

Az ABC csatornán futó Twin Peaks 1990-ben és 1991-ben két évadot ért meg. A sorozat három Golden Globe-díjat kapott, és hatalmas sikert aratott Angelo Badalamenti sorozathoz komponált zenéje is. A történetben Dale Cooper (Kyle MacLachlan) FBI-ügynök egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány, Laura Palmer ügyében nyomozott a képzeletbeli, titokzatos Twin Peaks városkában. Az új széria napjainkban játszódik és "régóta várt válaszokkal" is szolgál majd - közölte még ősszel a Showtime.

Címkék: film, sorozat, twin peaks

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban