Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2013. Február 26. 07:59, kedd | Helyi
Forrás: KEMRFK

Babakocsiba rejtette a lopott holmit

Babakocsiba rejtette a lopott holmit

Betöréses lopás miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség P. Margit és ismeretlen társaival szemben, akik a gyanú szerint vasárnap betörtek egy kertvárosi szállóba és ágyneműhuzatot, függönyt tulajdonítottak el.

Az 50 éves budapesti nő és két társa a lakatlan szálló ablakát betörve hatoltak be az épületbe, majd a lopott holmit egy babakocsiba rejtették. A rendőrök a bűncselekmény helyszíne felé menet lettek figyelmesek a babakocsit toló nőre, a késői órán gyanúsnak találták az utcán gyermekét sétáltató nőt. Ellenőrzés alá vonták. Az egyenruhások nem lepődtek meg, hogy nem volt gyerek a babakocsiban, melyben megtalálták a szállóból ellopott tárgyakat. A nőt előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint, hogy abban két társa is segédkezett.

Az 50 éves P. Margit ellen – szabadlábon hagyása mellett – szabálysértési értékre elkövetett betöréses lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, két társát még keresi a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 16:23, szerda | Helyi

Adventhez méltóbb programok és fényfestés – Változás a decemberi programsorozatban!

Óév búcsúztató tűzijáték helyett Széchenyi-téri fényfestés, az adventi időszakhoz és Esztergomhoz méltóbb decemberi programsorozat a főtéren - közölte közleményében a polgármesteri hivatal.

2019. November 20. 15:00, szerda | Helyi

Több utcában is ideiglenesen ingyenes a parkolás

Gran Parkoló Kft. szerdán közzétett felhívásában a parkolni szándékozók figyelmét hívta fel, hogy a belváros egyes utcáiban átmenetileg díjmentes a parkolás.

2019. November 20. 13:17, szerda | Helyi

Gesztus értékű lépéssel kezdte a parkolási gondok megoldását Hernádi Ádám

Lemondott privát polgármesteri parkolójáról Hernádi Ádám.

2019. November 20. 09:00, szerda | Helyi

Takarítónői állást kínál az esztergomi SPH

Takarítónői pozícióba munkatársat keres az esztergomi SPH Plusz Kft.