Városlista
2019. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2018. December 06. 08:05, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Bajba jutott férfin segítettek a nyergesi rendőrök

Bajba jutott férfin segítettek a nyergesi rendőrök

Otthonában lett rosszul egy 59 éves férfi Nyergesújfalun.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre szerdán kora délután. Elmondta, hogy rendszeresen visz ételt egy nyergesújfalui férfinak, de azt két napja senki nem vitte el az ajtó elől. A helyi rendőrök azonnal megjelentek a megadott címen. A járőrök kopogtatására senki nem válaszolt, de látták, hogy az nincs bezárva.

Az egyenruhások kinyitották a lakás ajtaját és az egyik szobában, a földön fekve magatehetetlen állapotban találtak rá a férfira. A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a férfit.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Rács mögött maradnak a notórius kertvárosi autótolvajok

Az italozás fénypontja volt autókat lopni Esztergom-kertvárosban, az ügyészség mindkét vádlott esetében a letartóztatás meghosszabbítását kérte.

2019. Augusztus 17. 18:00, szombat | Helyi

Elzárás lett a kocsmai vita vége

Tört zúzott a sárisápi kocsmában, 25 napig rács mögé kerül.

2019. Augusztus 17. 15:55, szombat | Helyi

Esztergomot tegyük a Dunakanyar fővárosává!

Esztergomnak erős központnak, a Dunakanyar fővárosának kell lennie, mindennemű fejlesztésnek ezt a célt kell szolgálnia – hangsúlyozta a Magyar Nemzetnek Hernádi Ádám, a Fidesz-KDNP esztergomi polgármesterjelöltje.

2019. Augusztus 17. 11:57, szombat | Helyi

Bajor városa - könyvbemutató

Augusztus 30-án, péntek délután 17 órától a Vármúzeum Nagytermében mutatja be Esztergom Város Önkormányzata és a Balassa Bálint Múzeumért Alapítvány a BAJOR VÁROSA - Bajor Ágost és Esztergom című könyvet.