Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Július 26. 08:53, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Balatonfüredre költözött tíz napra a Dumaszínház

Balatonfüredre költözött tíz napra a Dumaszínház

Mától tíz napig szórakoztatják a Dumaszínház humoristái a balatonfüredi SunCityben felállított ezer fős sátorban a közönséget. Idén először a Beugró csapata is csatlakozik a humoristákhoz.

A Dumaszínház tagjai és vendégeik nemcsak közös és önálló esteken, hanem zenélve és énekelve is kedvében akarnak járni a humorra éhes közönségnek: Dallal a falnak - zene teneked címmel Hadházi László és Bruti (Tóth Imre) a Pardon zenekar közreműködésével például zenés stand-uppot ad elő, Illés Ferenc, Kovács András Péter és Janklovics Péter pedig Dumaszvingház elnevezéssel improvizatív, dzsesszes, szöveges előadásra készül - közölték a szervezők az MTI-vel.
A DumaImpróban a Dumaszínház előadói vendégművészekkel együtt az estet megelőző egy-két nap híreire rögtönöznek, s most először a Beugró csapata is csatlakozik a humoristákhoz: Debreczeny Csaba és Pokorny Lia Hadházi Lászlóval, Janklovics Péterrel és Mogács Dániellel vív "párbajt" a Dumaszínház vs. Beugró elnevezésű produkcióban.
Idén is a DumaFüreden rögzíti nyári műsorát a Rádiókabaré Bruti, Dombóvári István, Hadházi László, Janklovics Péter, Szobácsi Gergő és a Szomszédnéni Produkció részvételével.
Augusztus 3-án Badár Sándor és a L'art pour L'art önálló műsort ad.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során