Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Május 04. 07:35, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Banki adományként informatikai eszközöket kaptak esztergomi intézmények

Banki adományként informatikai eszközöket kaptak esztergomi intézmények

Jótékonysági projektje keretében segítette számítástechnikai eszközökkel a Zeneiskolát, az Árpád-házi óvodát és iskolát, illetve a Karitász alapítványt a Budapest Bank. Az eszközöket a minap meg is kapták az intézmények.

Használt monitorokat, asztali gépeket és laptopokat ajánlott fel közhasznú alapítványok részére a Budapest Bank Zrt. A jótékonysági projekt keretében az Esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskolát segítő Alapítvány mellett „Jót s Jól” Alapítványon keresztül a neszmélyi Launai Miklós Református Iskola, az Árpád-házi Szent Erzsébet Alapítvány által támogatott esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskola, Óvoda és Általános Iskola is eszközökkel gazdagodott, valamint a Karitászt Támogató Alapítvány munkáját is segítették az adományokkal.

„A Budapest Bank felelős vállalatként ismét megragadott egy lehetőséget, hogy segíthessen. A környező településeken összesen 23 monitort, 6 laptopot és 4 asztali gépet adományoztak négy szervezetnek, amelyek segítik az általuk támogatott intézmények tevékenységét” – mondta Banainé Kiffer Éva senior ügyfélkapcsolati menedzser, a Tatabányai Vállalati Üzletközpont Esztergomban dolgozó munkatársa.

A pénzintézet a közelmúltban leselejtezett informatikai eszközei közül kiválogatta azokat, amelyek még jó állapotúak és jól használhatóak, és a munkatársak javaslatai alapján, valamint a bank jótékonysági munkatársi csapatának közreműködésével gondoskodott arról, hogy a közel 200 eszköz közhasznú alapítványokhoz – összesen 26 szervezethez – jusson el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.