Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Július 11. 07:41, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Baráti vitából ütés és szélvédő-törés lett – Vádat emeltek Esztergomban

Baráti vitából ütés és szélvédő-törés lett – Vádat emeltek Esztergomban

Garázdaság vétsége és rongálás vétsége miatt nyújtott be vádiratot az Esztergomi Járási Ügyészség egy nagysápi férfival szemben, aki egy csűr melletti földúton a korábbi barátját megütötte, majd egy kocsi motorháztetejére ugrot

Mintegy 30-an ünnepeltek egy születésnapot egy nagysápi ingatlan területén április 27-én, köztük a vádlott, aki korábbi barátjával április 28-án hajnali 2 óra körül egy földúton vitázott. Szidalmazta, ócsárolta a sértettet, aki szintén megjegyzést tett vádlottra - közölte a megyei főügyészség.

A vita során a vádlott egy alkalommal ököllel, kis erővel arcon ütötte a sértettet, aki nem sérült meg.

Ezt követően a helyszínen lévők a vádlottat lefogták, sértett és élettársa egy járműbe beültek, és a helyszínről távozni készültek, ezért a földúton tolatásba kezdtek. Ekkor azonban vádlott fölugrott a kocsi motorháztetejére, és a szélvédőt nagy erővel ököllel megütötte, amely emiatt két helyen berepedt.

A rongálással okozott kár 67 ezer forint, amely megtérült, mivel vádlott a sértettnek a javítási költséget kifizette.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével pénzbüntetésre ítélje.

Címkék: Nagysáp, vádemelés, vita

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 20. 10:27, vasárnap | Helyi

Esztergomi nagycsaládosok jelezzék igényüket!

Idén is kapnak ajándékutalványt az idősek és nagycsaládosok. A 70 éven felettiek automatikusan, a nagycsaládosoknak igényelni kell.

2019. Október 20. 05:01, vasárnap | Helyi

Ingyenes képzéseket indít az Esztergomi Család és Karrier Pont

Személyiségfejlesztési és startup tréninget is indít az Esztergomi Család és Karrier Pont. Ingyenesen lehet rajtuk részt venni!

2019. Október 20. 05:00, vasárnap | Helyi

Régi zene Balassa Bálint emléknapján

Balassa Bálint születésének 465. évfordulóján október 21-én 17 órakor Régi zenei irodalmi emléknap várja a közönséget a Szatmári Irgalmas Nővérek zárdatemplomában. A belépés ingyenes!

2019. Október 19. 12:45, szombat | Helyi

Két tolvajnőt és egy körözött fiatalt kaptak el

Esztergomban egy körözött férfit fogtak el a rendőrök, míg a dorogi nyomozók két tolvajnő ügyében fejezték be a nyomozást.