Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Május 24. 14:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Barátnője irányítja az öntörvényű rappert

Barátnője irányítja az öntörvényű rappert

Kim Kardashian néhány hét alatt átvette Kanye West élete felett az irányítást. A rapper állítólag úgy táncol, ahogy a reality-sztár fütyül.

A rapsztárt, Kanye Westet mindenki öntörvényű, nehezen befolyásolható emberként ismeri, azonban úgy tűnik, hogy valóságshow-hősként híressé vált partnere, Kim Kardashian még őt is képes irányítani. A pár alig néhány hete van együtt, de az ismerősök szerint a reality-celeb már teljesen átvette az uralmat West élete felett, és a férfi úgy táncol, ahogy ő fütyül.

"Rá sem lehet ismerni Kanyére. Eddig senki nem mondhatta meg neki, hogy mit csináljon, most viszont Kimnek elég csak csettinteni egyet, és ő máris ugrik. Az ismerősök nagy része nem is érti, mi történik, és nagyon furcsállja ezt a hirtelen változást - mondta el a sztár egyik barátja. - A minap például Jay-Z-vel mentek vacsorázni Londonban, de Kim miatt senki nem tudta jól érezni magát. Jay azt várta, hogy hosszú órákat tölthet majd velük, Kim azonban unatkozott, és ezt szóvá tette Kanyénak is. Alighogy belesúgott pár szót a fülébe, Kanye már elnézést is kért Jaytől, és indultak haza."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára