Városlista
2020. december 2, szerda - Melinda

Hírek

2020. Június 16. 17:17, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Bedrogozott autóst kaptak el Kertvárosban és Dorogon is

Bedrogozott autóst kaptak el Kertvárosban és Dorogon is

Az esztergomi és a dorogi járőrök is intézkedtek bódult járművezetővel szemben hétfőn.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei hétfőn 15 óra 20 perckor Esztergom-Kertvárosban intézkedés alá vontak egy személykocsit és annak utasait. A sofőrrel és három utasával szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami valamennyiük esetében negatív lett.

Zavart viselkedésük és tüneteik miatt mind a négy személyt előállították a rendőrkapitányságra, ahol velük szemben kábítószergyorstesztet alkalmaztak – közölte a rendőrség.

Hozzátéve, hogy a járművezető és egyik utasa esetében az eredmény pozitív lett, ezért ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az iratok ellenőrzése során az is kiderült, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a jármű műszaki érvényessége 2019 decemberében lejárt, és kötelező felelősségbiztosítás sincs rá kötve. Az egyenruhások a forgalmi engedélyt elvették, a férfi ellen pedig szabálysértési eljárást kezdeményeztek.
A dorogi járőrök délután Dorogon állítottak meg egy kocsival közlekedő férfit.

Ellenőrizték a jármű és a sofőr iratait, majd alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami negatív lett. Az intézkedés közben a férfi szintén zavartan viselkedett, ezért az egyenruhások feltételezték, hogy valamilyen bódító hatású szer befolyása alatt áll. H. Pétert a rendőrkapitányságra előállították, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak vele szemben, ami pozitív lett. A férfi vezetői engedélyét elvették, ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Korábbi cikk:

Nemcsak lopott, rongált is

Címkék: autós, drog, kábítószer


Ezek érdekelhetnek még

2020. December 02. 14:50, szerda | Helyi

Extrém módon próbált lopni az egyik esztergomi üzletből - VIDEÓ

Szétrágta az áruvédelmi eszközt, majd megpróbált ellopni egy telefont az egyik esztergomi üzletben egy fiatal férfi. A biztonsági őrök azonban lebuktatták. Most kapott büntetést tettéért.

2020. December 02. 11:50, szerda | Helyi

Szemtanúk jelentkezését várják!!!

Egy Esztergom külterületén történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásában kéri a rendőrség a lakosság segítségét.

2020. December 02. 08:55, szerda | Helyi

Kerítést átszakítva repült a kertbe az autó – VIDEÓ

Nagy sebességgel csapódott egy villanyoszlopnak, majd egy kerítésnek az a nő, aki szeptember 20-án ült ittasan a volán mögé Tatabányán.

2020. December 02. 05:00, szerda | Helyi

Állást kínál a Kolping iskola!

Az Esztergomi Kolping Katolikus Szakképző Iskola álláspályázatot hirdet iskolatitkár munkakör betöltésére.