Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Június 06. 11:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Bedrogozva gázolt el egy nőt a zebrán a cserbenhagyó

Bedrogozva gázolt el egy nőt a zebrán a cserbenhagyó

Súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett az elgázolt nő. A cserbenhagyásos gázolás ügyében most fejezte be a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság.

Segítségnyújtás elmulasztása bűntett és járművezetés bódult állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy debreceni férfivel szemben a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a férfi kocsijával közlekedett Debrecenben a Csapó utcában 2020. február 13-án 6 óra 45 perc körül. A sofőr, a Berek utca felől a Csillag utca irányába haladt, amikor járművével – a kijelölt gyalogátkelőhelyen – elütött egy nőt, majd megállás nélkül elhajtott a helyszínről – közölte a rendőrség.

A gyalogos súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök épp a helyszínelést végezték, amikor az egyik szemtanú jelezte nekik, hogy a nézelődők között felismerte a járművezetőt, és nem messze az autó is ott parkol. Mint kiderült, a sofőr valóban elhajtott a helyszínről, majd nem sokkal később visszament, és úgy tett, mintha csak egy kíváncsiskodó lenne. Az egyenruhások a szemle során megvizsgálták a férfi autóját, aminek a szélvédője még akkor is annyira le volt fagyva, hogy csak egy kis részen lehetett kilátni rajta – olvasható a rendőrség közleményében.

Az egyenruhások K. Istvánt előállították és vele szemben drog-gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív eredménnyel zárult. Az eljárás során kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy a jármű vezetője bódult állapotban volt, amikor a baleset történt.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat most megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára