Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Május 13. 13:50, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Bedrogozva késsel és virágcseréppel támadt az esztergomi férfi

Bedrogozva késsel és virágcseréppel támadt az esztergomi férfi

Kést rántott az esztergomi gyanúsított, majd virágcserepet dobott szomszédja felé, így akarta lezárni a közöttük kialakult szóváltást hétfőn.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 33 éves férfit, aki hétfőn Esztergomban szóváltásba keveredett szomszédaival. A vitát tettlegesség követte. A dulakodás során a gyanúsított kést ragadott és azzal fenyegette meg a sértetett, majd felkapott egy virágcserepet, mellyel a szomszéd fejét vette célba. Nem találta el, mert a férfi a kezével kivédte a dobást. A helyszínre érkező esztergomi rendőrök elfogták és előállították a gyanúsítottat, akivel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányságon kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak a nyomozók. Az eredmény pozitív lett. A 33 éves Esztergomban élő férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.