Városlista
2024. október 24, csütörtök - Salamon

Hírek

2014. Május 13. 13:50, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Bedrogozva késsel és virágcseréppel támadt az esztergomi férfi

Bedrogozva késsel és virágcseréppel támadt az esztergomi férfi

Kést rántott az esztergomi gyanúsított, majd virágcserepet dobott szomszédja felé, így akarta lezárni a közöttük kialakult szóváltást hétfőn.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vett őrizetbe az Esztergomi Rendőrkapitányság egy 33 éves férfit, aki hétfőn Esztergomban szóváltásba keveredett szomszédaival. A vitát tettlegesség követte. A dulakodás során a gyanúsított kést ragadott és azzal fenyegette meg a sértetett, majd felkapott egy virágcserepet, mellyel a szomszéd fejét vette célba. Nem találta el, mert a férfi a kezével kivédte a dobást. A helyszínre érkező esztergomi rendőrök elfogták és előállították a gyanúsítottat, akivel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányságon kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak a nyomozók. Az eredmény pozitív lett. A 33 éves Esztergomban élő férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.