Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2015. December 09. 12:04, szerda | Helyi
Forrás: sajtóközlemény

Befejeződtek a szakipari munkák az esztergomi Medihotelben

Befejeződtek a szakipari munkák az esztergomi Medihotelben

Elkészültek és befejeződtek az Esztergomban épülő MEDIHOTEL belső tereiben a szakipari munkák – tájékoztatott legújabb közleményében a beruházó.

Teljes egészében elkészült az intézmény III. és IV. emeletét elfoglaló hotel traktus is. Jelenleg a belsőépítészet illetve bútorzat végleges elhelyezése történik az egy és kétágyas szobákban, apartmanokban, valamint a közösségi terekben. Amedikai szegmens bútorzatának befejező munkái, illetve az orvos technológiai berendezéseknek üzembehelyezése folyamatosan zajlik. A műtő nagy értékű medikai berendezéseinek a helyszínre szállítása már a napokban megtörtént. Szerelésük, üzembe helyezés előtti installálásuk megkezdődött. A komplex technológia bonyolultságából adódik, hogy szerelésük, installálásuk és végleges üzembe helyezésük, időigényes, nagy szakértelmet és figyelmet kíván.

Az MRI berendezésünk installálása próbaüzeme napokon belül elkezdődik. Az informatikai rendszer hálózatának kiépítése is megtörtént. A hotel, illetve az egészségügyi részénekjövőbenivezetői is figyelemmel kísérték a kivitelezést és üzembehelyezést.A földszint, amely vendégvárás és fogadás fő helyszíne, elnyerte végleges formáját. A közösségi terek kialakításra kerültek, a belsőépítészeti munkálatok zárása folyik. Elnyerte végleges formáját a wellness-mozgásterápiás részleg is. Az intézmény kívülről ismár véglegeshez közelítő, rendezett képet mutat.
Elkészültek a parkoló helyek, illetve a parkosítás nagy része is. Az ütemterveknek megfelelően készül a létesítmény, amely napról-napra közelebb kerül a hiba és hiánymentes záráshoz.

„Az esztergomi EGOM Medhotel**** létrehozása, kiemelkedően magas színvonalú egészségügyi-turisztikai szolgáltatásokat, programcsomagokat kínálva, ország és régióhatárokon átnyúló utazást és hosszabb távú ott tartózkodást eredményezve” címet viselő projekt az Új Széchenyi Terv Közép-Dunántúli Operatív Programja keretében valósul meg („Egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztése a konvergencia régiókban”, KDOP-2.1.1/F-12-2012-0003). A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.