Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 06. 08:04, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Befogadta unokáját, aki ellopta az ékszereit

Befogadta unokáját, aki ellopta az ékszereit

Befogadta unokáját egy esztergomi nagymama, akit az ezt követően folyamatosan meglopott. A 21 éves U. Henrietta nagymamáját ékszereitől szabadította meg.

Nagyobb értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 21 éves U. Henrietta ellen, aki 2012 decemberében arany ékszereket tulajdonított el egy esztergomi ingatlanból. Nagymamáját lopta meg, aki befogadta őt otthonába. A gyanúsított apránként vitte el és adta el az értékeket, majd az értük kapott pénzt elköltötte. Miután a nagymama rájött a lopásra és hiába kérte vissza ékszereit, feljelentette unokáját a rendőrségen. U. Henriettát április 9-én gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, melynek alkalmával elismerte a bűncselekmények elkövetést. Az eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya augusztus elsején lezárta és vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.