Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2020. Június 30. 19:08, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Bemászott a fürdőbe, majd ellopott egy táskát

Bemászott a fürdőbe, majd ellopott egy táskát

A nyomozók egy 42 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként, aki telefont és bankkártyát lopott.

A gyanú szerint a tettes június 14-én a kerítésen átmászva bement az esztergomi élményfürdő területére. A strandon az egyik őrizetlenül hagyott táskát magához vette, és azzal távozott. Annak tartalmát átvizsgálta, abból bankkártyát, és két mobiltelefont vett ki. A bankkártyával két alkalommal kísérelt meg pénzt felvenni. Ugyanezen a napon egy üzletben bort vásárolt, és további két alkalommal próbált még vásárolni. A sértett az eset után feljelentést tett a rendőrségen. Az esztergomi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során a 42 éves férfit azonosították, majd a rendőrkapitányságra előállították – közölte a rendőrség.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Elmondta, hogy a lopott telefonokat eladta a kapott pénzt elköltötte. Ellene lopás vétség, valamint készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség miatt indult büntetőeljárás. F. Csaba még június 14-én az esti órákba egy esztergomi lakásból is lopott, de a sértett ezt észrevette, és a rendőrök kiérkezéséig őt visszatartotta. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás vétség miatt is indult büntetőeljárás. A nyomozók vizsgálják, hogy a tettes követett-e el más, hasonló jellegű bűncselekményt.

Címkék: elfogás, lopás, tolvaj


Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 13. 18:19, hétfő | Helyi

500 forintért egész nap hajókázhatunk már Esztergomból is!

Újabb hajójáratok indulnak a népszerű lehetőség kibővítéseként. Már Esztergom is bekapcsolódik a dunakanyari hop-on hop-off hajókázási lehetőségbe.

2020. Július 13. 17:11, hétfő | Helyi

Hárman sérültek meg a Dobogókői úton egy balesetben

Egy autó átsodródott a szemközti sávba és egy másikkal ütközött.

2020. Július 13. 17:00, hétfő | Helyi

Ismét bajba jutott túrázón kellett segíteni a Rám-szakadéknál

Megsérült a túrázó és a turistaúton rekedt.

2020. Július 13. 11:59, hétfő | Helyi

Újra divatban jöttek a szabadidőruhák

Ami évekig ciki volt, az az utóbbi néhány évben visszaszivárgott a trendi divatőrületek közé: a szabadidőruhákról, illetve a szabadidőanyagból készült ruhákról beszélünk.