Városlista
2020. október 20, kedd - Vendel

Hírek

2020. Október 15. 18:46, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Bemutatkozik a Perfect Acoustic!

Bemutatkozik a Perfect Acoustic!

Az akusztikai elemek előállításával foglalkozó Perfect Acoustic több, mint 10 éve Magyarország piacvezető vállalkozása.

A cég tulajdonosa, Polgár Róbert, cége megalapítása előtt eleinte csak kedvtelésből, otthoni moziszobájának akusztikai adottságainak javításán kísérletezett.Hamarosan szembesülnie kellett azonban azzal, hogy az akkor piacon lévő akusztikai elemek sem minőségükben, sem hatékonyságukban, vagy megjelenésükben nem érték el a várt szintet.

Bemutatkozik a Perfect Acoustic!

Az akusztikai elemek előállításával foglalkozó Perfect Acoustic több, mint 10 éve Magyarország piacvezető vállalkozása. A cég tulajdonosa, Polgár Róbert, cége megalapítása előtt eleinte csak kedvtelésből, otthoni moziszobájának akusztikai adottságainak javításán kísérletezett. Hamarosan szembesülnie kellett azonban azzal, hogy az akkor piacon lévő akusztikai elemek sem minőségükben, sem hatékonyságukban, vagy megjelenésükben nem érték el a várt szintet. Ezért Róbert úgy döntött, saját maga kezd akusztikai elemeket gyártani műhelyében. Az anyagok szerkezetének, megmunkálási és felhasználási módjainak megismerése, a hangelnyelő és diffúz panelek folyamatos tökéletesítése és tesztelése végül valóban meghozta a kívánt eredményt. Saját moziszobájának sikeres akusztikai kezelését követően elhatározta, hogy vállalkozás formájában mások számára is elérhetővé teszi a tökéletes hangzást.

A Perfect Acoustic a hangelnyelő és diffúzor panelek (bass trap), akusztikai függönyök készítésekor kizárólag prémium minőségű alapanyagokkal dolgozik, figyelembe véve azok akusztikai képességeit. Kézzel készült termékeit rendszeresen teszteli és fejleszti, a termékek mérete, színe és mintája a vásárlók igényeihez igazodik. A Perfect Acoustic pontos matematikai számítások segítségével állítja elő termékeit, melyek a legnagyobb abszorbációs képességgel rendelkeznek jelenleg a piacon. A cég nemcsak termékeket kínál megrendelőinek, online és helyszíni akusztikai mérést is végez, melynek során teljes pontossággal meg tudja határozni az adott helyiségek akusztikai adottságait, illetve azt, hogy hová, hány darab akusztikai panel elhelyezése ajánlott. Webáruházában széles termékválaszték áll a vásárlók rendelkezésére. Egyedi méretek és design megrendelése is lehetséges, gyors elkészítési határidővel.

Legfőbb célja, hogy mindenki számára megvalósítható legyen a tökéletes akusztika. Ennek érdekében folyamatosan újabb és újabb megoldásokkal áll elő, mint például a hangfal alátétek vagy az akusztikai szőnyegek forgalmazása. A zenehallgatás vagy filmnézés csak akkor nyújthat igazi élményt, ha hibátlan a hangzás. Ehhez a jó minőségű hifi berendezések mellett szükség van a helyiségek akusztikai kezelésére is. Ebben segít az akusztikai célokra kifejlesztett panelek gyártásával, forgalmazásával foglalkozó cég.

A térhangzás optimalizálása mellett a cég termékei hangszigetelésre, zajgátlásra is kiválóan alkalmasak. Korunk egyik legsúlyosabb problémája a zajszennyezés. A tartósan jelenlévő zajok komoly egészségkárosító hatásúak, ezért manapság nélkülözhetetlen otthonunk, munkahelyünk hangszigetelése. Az akusztikai hangelnyelő panelek és szövetek rendkívül hatékonyak moziszobákban, hangfelvevő stúdiókban, irodákban, ipari, kereskedelmi és vendéglátó létesítményekben, szállodákban, színházakban, előadótermekben, oktatási és egészségügyi intézményekben is. Társasházi lakásokban jelentős mértékben tompítják a visszaverődő és lépéshangokat.

A vásárlók visszajelzései alapján a Perfect Acoustic termékeivel valóban megvalósítható az ideális hangzás. Az esztétikus kidolgozásnak köszönhetően szinte mindenki megtalálhatja a saját ízléséhez és az adott helyiség stílusához illő darabot. Ezáltal a cég által előállított és forgalmazott panelek nemcsak hatékonyságukkal tűnnek ki a többi, hasonló típusú termék közül, dekoratív lakberendezési kiegészítőkként is megállják a helyüket, melyek hosszú idő elteltével sem fakulnak, vagy kopnak, tisztításuk pedig nagyon egyszerű. Az olcsóbb, silányabb akusztikai panelekkel szemben a Perfect Acoustic paneljei tervezése és gyártása során az elsődleges szempontok között van a hangelnyelési és a diffúz képesség maximalizálása, illetve az időtálló és esztétikus kialakítás is. Bővülő termékpalettájának köszönhetően mindig tud újat mutatni, az egyedi tervezési és gondos megmunkálási folyamatból adódóan valóban szép és praktikus termékek készülnek.

Magyarországon kívül, számos külföldi országból is érkeznek megrendelések, sok visszatérő vásárló is van már, akik mindannyian elégedettek a kézhez kapott akusztikai elemek minőségével és hatékonyságával. A termékek elhelyezésének, rögzítésének megkönnyítése érdekében a Perfect Acoustic paneljei előre kifúrt lyukakkal rendelkeznek, a függönyök felhelyezésére pedig többféle megoldást is kínál a cég.

Az akusztikai cég weboldalán hasznos tudnivalókat, tudományos és ismeretterjesztő érdekességeket, valamint hifi és audio berendezés- teszteket is találunk.

A Perfect Acoustic nem csak törekszik a tökéletes hangzásra, igényes és magas minőségű termékei segítségével meg is valósítja azt! A dinamikusan fejlődő, számtalan innovatív megoldást alkalmazó vállalkozás számára a legfontosabb, hogy vevői elégedettek legyenek a megrendelt termékekkel.

Címkék: perfect acoustic


Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 08. 12:53, csütörtök | PR

Így spórolj az irodai kiadásokon

Sok kis cég került gondba a vírus miatt, mert lecsökkent a bevétele, ezért alaposan faragni kell a kiadásaiból. Az iroda fenntartása szintén költséges lehet, ezért érdemes megnézni, milyen tételeken faraghatsz.

2020. Október 08. 12:45, csütörtök | PR

Magyar hangok, amik összenőttek a színészekkel a szinkronstúdióban

Ismertebb színészek szinkronizálásánál általános gyakorlat, hogy egy jól bevált hangot alkalmaznak a szinkronstúdiók. Íme öt példa, amikor végleg összenőtt egy külföldi színész és a magyar hangja.

2020. Október 03. 11:07, szombat | PR

Több pozícióba is állást kínál a Neuzer-gyár

Az esztergomi Neuzer Kerékpárgyár a 2021-es évre történő felkészülés céljából – azonnali munkakezdési lehetőséggel - felvételt hirdet az alábbi munkakörökre:

2020. Szeptember 22. 14:00, kedd | PR

Munkatársat keres Esztergom legújabb, hamarosan megnyíló lángososa

Hagyományos, töltött és édes lángosokkal is vár a Mr és Mrs lángossütő hamarosan, mely munkatársat keres!