Városlista
2021. június 22, kedd - Paulina

Hírek

2021. Február 23. 09:33, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Bemutatkozik a sportos Vitéz János Katolikus Iskola - VIDEÓ

Bemutatkozik a sportos Vitéz János Katolikus Iskola - VIDEÓ

A héten 3 videóban és 3 témakörben mutatkozik be a Vitéz János Katolikus Iskola. Az első videó a sportról szól.

„A Vitéz János Katolikus Iskolában fontos feladatnak tartjuk a test és a lélek nevelését is. Testnevelő tanáraink a hagyományos órák keretében is törekednek a mozgás örömére nevelni a gyermekeket.
Iskolánk különlegessége, hogy a kézilabda, labdarúgás, vívás, úszás és vízilabda sportágakat a testnevelők mellett sportegyesületekben dolgozó szakemberek segítségével oktatjuk. Így szabadon választható sportkörként folytatható mindegyik sport, akár egyesületi keretek között, versenyzőként is. A mozgáskultúra fejlesztéséhez nálunk hozzátartozik a tánctanítás. Alsó tagozatban német nemzetiségi táncot tanulnak diákjaink. Az érdeklődő felsősöket, pedig szeretettel várja a zumba edzés is. További információ: http://vitezjanos.hu/" – olvasható a bemutatkozóban.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 21. 21:09, hétfő | Helyi

Augusztus végéig tart a Dunakanyar Művészeti Fesztivál

A Dunakanyar kikötőiben augusztus végéig, több mint két hónapon keresztül várják kulturális rendezvények a látogatókat a hétvégéken. közölte közös sajtótájékoztatón Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Em

2021. Június 21. 20:39, hétfő | Helyi

Beszámoló az idei első képviselő-testületi ülésről

Városunk képviselő-testülete közel nyolc hónap szünet után ülhetett össze.

2021. Június 21. 08:26, hétfő | Helyi

Esztergom Településszerkezeti Tervének és Helyi Építési Szabályzatának frissítéséhez várják a lakosság észrevételeit

Az Étv. építésjogi követelményeinek értelmében építési munkát végezni csak a helyi építési szabályzat és szabályozási terv előírásainak megfelelően lehet.

2021. Június 21. 07:35, hétfő | Helyi

Múzeumok Éjszakája – Esztergom, 2021. június 26.

Az elmúlt év kihagyása után, idén újra lesz Múzeumok Éjszakája Esztergomban. A város múzeumai ismét közös szervezésben rendezik meg az évek óta nagy sikernek örvendő eseményt, és 11 helyszínen várják a látogatókat.