Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2014. Február 16. 08:04, vasárnap | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Betörte apja kocsijának ablakát – vádemelés lesz ebből

Betörte apja kocsijának ablakát – vádemelés lesz ebből

Vádat emelhetnek a 22 éves dorogi férfi ellen, aki még a nyáron dühében betörte édesapja bérelt autójának ablakát. A fiatal férfi elmondása szerint így tudta levezetni feszültségét.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. János ellen. A 22 éves helybéli férfi dühében őrjöngött és betörte egy parkoló személygépkocsi ablakát 2013. június 30-án Dorogon. A férfi által megrongált gépkocsit a gyanúsított édesapja bérelte. A bűncselekmény elkövetésének több szemtanúja is volt, akikben félelmet és megbotránkozást keltett a fiatal férfi viselkedése. S. János a rongálást követően elmenekült a helyszínről, a dorogi rendőrök azonban nem sokkal később elfogták és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. A 22 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy egy barátja dühítette fel annyira, hogy a feszültséget csak ily módon tudta levezetni. Az S. János ellen folytatott büntetőeljárást a rendőrség befejezte és pénteken vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.