Városlista
2020. augusztus 8, szombat - László

Hírek

2020. Július 31. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Betörték egy kocsi ablakát, hogy lopjanak belőle

Betörték egy kocsi ablakát, hogy lopjanak belőle

Az esztergomi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik feltörtek egy autót, és abból egy táskát loptak el.

Bejelentés alapján eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki június 25-én 19 óra 25 perc körül egy nyergesújfalui parkolóban leállított kocsi ablakát betörte, és abból egy táskát lopott el, a benne lévő készpénzzel, mobiltelefonnal, okmányokkal, bankkártyával együtt – közölte a rendőrség.

A feljelentést követően a nyomozók adatgyűjtést végeztek, amelynek során a budapesti és a szigetszentmiklósi elkövetőt azonosították, és július 30-án őket gyanúsítottként kihallgatták. B. Ottó és K. Zoltán a bűncselekmény elkövetését beismerte, ellenük lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 08. 08:40, szombat | Helyi

Összesen 50 szabályszegőt büntettek meg a belvárosban

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak az esztergomi rendőrök a közterület-felügyelet munkatársaival közösen, amelynek során a megállási és várakozási tilalmak megszegését helyezték előtérbe.

2020. Augusztus 08. 07:49, szombat | Helyi

Újabb ittas vezetőt fogtak

Egy 73 éves férfinél jelzett a szonda.

2020. Augusztus 08. 05:00, szombat | Helyi

Tanári állást kínál a Kolping iskola

Az Esztergomi Kolping Katolikus Szakképző Iskola álláspályázatot hirdet német nyelv szakos oktatói munkakör betöltésére.

2020. Augusztus 07. 18:46, péntek | Helyi

Elfogtak egy pilismaróti rablót

Az esztergomi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, azt a 26 éves pilismaróti férfit, aki ismerősét bántalmazta, és elvette a pénzét.