Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Július 05. 18:28, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Fotó: iranyesztergom.hu

Bezárt a turisztikai információs iroda Esztergomban

Bezárt a turisztikai információs iroda Esztergomban

Az Esztergom és Térsége Turisztikai Egyesület (ETTE), röviden az Esztergom és Térsége TDM július 1-től már nem üzemelteti a Széchenyi tér 5-ben korábban működött turisztikai információs irodát.

Az egyesület továbbra is szolgáltat turisztikai információt az iranyesztergom.hu honlapon, az info@iranyesztergom.hu, illetve az esztergomtersegitdm@gmail.com e-mail címen és a 70/601-0018-as telefonszámon.

Az egyesület ezentúl is feladatának tekinti Esztergom és térsége turizmusának fellendítését, az ágazati szereplők érdekeinek a képviseletét és lehetőségeihez képest az az igények kielégítését – közölte közleményében a szervezet.

Ezeket a célokat szolgálja a hamarosan bevezetendő programkereső oldal, az eszterke.hu, amely egyetlen adatbázisba fogja összegyűjteni az Esztergom és térségében megrendezendő programokat.

„Az adatbázis feltöltése már megkezdődött. Kérjük mindazokat, akik ezen a felületen is szeretnék közzétenni a programjaikat, hogy vegyék fel a kapcsolatot az egyesülettel. 2020 végéig az eszterke.hu tesztüzemmódban fog működni, ezért idén mindenki számára a megjelenést az egyesület díjmentesen biztosítja” – tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT