Városlista
2022. augusztus 8, hétfő - László

Hírek

2017. Február 02. 12:41, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu/InfoEsztergom.hu

Bezárták a boltba a késes rablót Tokodon – ajándékot kaptak az eladónők

Bezárták a boltba a késes rablót Tokodon – ajándékot kaptak az eladónők

Négy eladónak köszönhetően tudott elkapni a rendőrség egy késes rablót Tokodon a minap. A megyei rendőr-főkapitányság vezetője emléklappal és ajándékcsomagokkal jutalmazta meg az üzlet alkalmazottainak csütörtökön.

Mint, ahogy korábban már beszámoltunk, a Dorogi Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 57 éves bajnai lakos ellen.

A gyanúsított január 30-án 18 óra 30 perckor egy tokodi üzletbe bement, majd egy késsel a kezében a pénztárostól a bevételt követelte. Az alkalmazottak a felszólításnak nem tettek eleget és a bolt bejárati ajtaját bezárták, majd értesítették a rendőröket.
A helyszínre érkező járőrök a bűncselekmény elkövetőjét elfogták és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra.Farkas Gábor ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője csütörtökön a tokodi üzlet négy alkalmazottjának, a súlyos bűncselekmény elkövetőjének elfogásához nyújtott bátor magatartásáért köszönetét fejezte ki. A megyei főkapitány a hölgyeknek emléklapokat és ajándékcsomagokat adott át.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.