Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. December 27. 03:00, szerda | PR
Forrás: (x)

Bizalom, biztonság - Bognár Zálogház, ahol percek alatt pénzhez juthat Esztergomban

Bizalom, biztonság - Bognár Zálogház, ahol percek alatt pénzhez juthat Esztergomban

A Bognár Zálogház ügyfelei számíthatnak a szolgáltatást vezetők rugalmasságára, s a kialakított bizalomnak köszönhetően a fizetési határidő hosszabbítását, illetve a kiváltással kapcsolatos türelmi időket is méltányosan kezelik. A siker másik fontos pillére, hogy a Bognár Zálogház azért is vált népszerűvé, mert a szakmai munkáját jelentő ékszer-bevizsgálást roncsolásmentes eljárással végzik.

A zálogház ragaszkodik a diszkrét ügyintézéshez, ezért a kényelmes fogadótérben, a várakozóktól elkülönítve, csak a szolgáltatást éppen igénybe vevő ügyfelek tartózkodhatnak. Az intézménynek otthont adó épületre biztonsági szolgálat vigyáz, a zálogházat minden alapvető és korszerű biztonsági eszközzel felszerelték.

Bognár Zálogház díjmentes szolgáltatásokkal is várja ügyfeleit, így például nyaralás, üdülés idejére az általuk működtetett páncélszekrénybe helyezhetik el ügyfeleik értékeiket, így biztosíthatják az ügyfelek otthonuk nyugalmát. Ugyancsak a vállalkozás ingyenes pluszszolgáltatásai közé tartozik az arany és ezüst ékszerek karát-, súly- és értékfelbecsülése.

A 2009-ben indult szolgáltatást alapító család harminc éve foglalkozik arany és ezüst ékszerek készítésével, forgalmazásával. A nyitást követő első időszakban rövid idő alatt népszerűvé és szakmai körökben is elismertt vált Bognár Zálogház jelentős hitelállományával egy év alatt a régió egyik legnagyobb zálogháza lett. Az esztergomi Arany János utcában található vállalkozás elsősorban a középosztálybeli polgárság körében vált népszerűvé. További szakmai előrelépést jelentett, hogy ez a zálogház vette át a BÁV esztergomi üzletét.

Bognár Zálogház - www.bognarzalog.hu

Facebookon: Bognár-Ékszer Zálog

Arany János utca 6. Esztergom - Telefon: (33) 404 048

Nyitvatartás:

Hétfőtől Csütörtökig : 8:30 - 16:00;

Péntek: 8:30 - 12:00

Szombaton zárva.

Ünnepi nyitva tartás:

december 22-én (pénteken) 8:30-12:00

december 27-28 (szerda-csütörtök) 08:30-14:00

december 29 (péntek) 08:30-12:00

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.