Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.

A vádirati tényállás lényege szerint a nő 2013. évben bérbe vett egy komáromi társasházi lakást, ahol életvitelszerűen tartózkodott és saját maga prostitúciót folytatott, majd 2020. évben egy másik komáromi lakást is bérbe vett. Ezt követően az ingatlanokat díjazás ellenében prostitúciót folytató nők részére rendelkezésre bocsátotta. A vádlott a lakásokat egy fizetett szexuális szolgáltatások közvetítésével foglalkozó internetes honlapon hirdette meg.

A nő emellett kisebb mennyiségben kábítószert is tartott az egyik lakásban.

Az ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat a nővel szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje és állapítsa meg, hogy a vádlott ezalatt az idő alatt pártfogó felügyelet alatt áll.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 09:50, szerda | Helyi

Sitten marad az 1,8 milliárdot átmosó nyergesi bűnbanda

A fiktív számlákkal trükköző és így adót csaló bűnbanda letartóztatását meghosszabbították.