Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.

A vádirati tényállás lényege szerint a nő 2013. évben bérbe vett egy komáromi társasházi lakást, ahol életvitelszerűen tartózkodott és saját maga prostitúciót folytatott, majd 2020. évben egy másik komáromi lakást is bérbe vett. Ezt követően az ingatlanokat díjazás ellenében prostitúciót folytató nők részére rendelkezésre bocsátotta. A vádlott a lakásokat egy fizetett szexuális szolgáltatások közvetítésével foglalkozó internetes honlapon hirdette meg.

A nő emellett kisebb mennyiségben kábítószert is tartott az egyik lakásban.

Az ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat a nővel szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje és állapítsa meg, hogy a vádlott ezalatt az idő alatt pártfogó felügyelet alatt áll.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 21:15, péntek | Helyi

Esztergomban is kiállít az Artézi Csoport

2023. szeptember 9-én nyílt meg a Rondella Galériában a budapesti Artézi Csoport kiállítása, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.

2023. Szeptember 20. 09:04, szerda | Helyi

Pölczman Péter fotográfus kiállítása látható a Kapcsolatok Házában

Pölczman Péter fotográfus Tűz és víz című kiállítása nyílt meg a Kapcsolatok Házában, amely 2023. október 29-ig tart nyitva az érdeklődő közönség előtt.

2023. Szeptember 06. 18:11, szerda | Helyi

Tűz volt a Richter dorogi gyártelepén

A dorogi gyártóüzem egyik tetőszerkezetén keletkezett a tűz.

2023. Augusztus 31. 15:21, csütörtök | Helyi

Harmadszor indul útjára a természettudományos mesepályázat

Ha ősz, akkor Richter TETT: harmadik alkalommal is meghirdetik a „Richter TETT: Te és a természettudományok – mesés történetek” elnevezésű mese- és történetíró pályázatot.