Városlista
2019. június 18, kedd - Levente

Hírek

2019. Március 21. 07:55, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Bordélyházat üzemeltetett egy férfi Esztergom mellett

Bordélyházat üzemeltetett egy férfi Esztergom mellett

Egy családi házban fogadták a nők a kuncsaftokat.

Prostitúció elősegítésének bűntette miatt vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki Esztergom egyik környező településén két prostituáltnak biztosított egy házat ahhoz, hogy abban erotikus szolgáltatást nyújtsanak.

A vádlott 2017-ben az interneten ismerkedett meg egy olyan nővel, aki prostitúciós tevékenységet folytatott. 2018-ban élettársi kapcsolatot létesítettek és közös albérletbe költöztek. 2018 júliusában hozzájuk költözött egy fiatal felnőtt nő is, aki szintén prostitúciós tevékenységből tartotta fenn magát. 2018 augusztusától a vádlott a saját tulajdonát képező, Esztergom környéki településen található családi házában biztosította mindkét nőnek azt, hogy ott fogadják azokat a vendégeket, akik erotikus szolgáltatást kívánnak igénybe venni.

Az utcában lakó szomszédok 2018 szeptemberében jelezték, hogy a nők mire használják az ingatlant, így a rendőrség felszámolta az abban folytatott tevékenységet – közölte az ügyészség, mely a pontos települést nem nevezte meg.

A vádhatóság a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, pénzbüntetést szabjon ki.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 18. 05:04, kedd | Helyi

Két állást is kínál a Kolping iskola

Közgazdász tanári és magyar nyelv és irodalom szakos óraadó tanári álláspályázatot hirdetett a Kolping iskola. Még július 3-ig lehet jelentkezni.

2019. Június 18. 05:03, kedd | Helyi

Újabb csodás alkotások Bajor Ágosttól a Várban

Június 21-én 18 órakor nyílik meg Bajor Ágost életművéből egy újabb egyedülálló tárlat a Várban.

2019. Június 18. 05:00, kedd | Helyi

Ezeket tanácsolja a rendőrség a nyárra!

Több mindenre is oda kell figyelni a nyáron – hangsúlyozza a rendőrség.

2019. Június 17. 13:57, hétfő | Helyi

Két esztergomi kezdeményezésre is szavazhatunk a Tescoban - VIDEÓVAL

Két esztergomi jelöltre lehet szavazni. A Határtalan Szív Alapítvány Családi egészségnapot rendezne a nyereményből, a Fénysugár Oktatási és Nevelési Alapítvány (Babits Mihály iskola) pedig udvarát újítaná fel.