Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2019. November 08. 10:43, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: police.hu

Börtönre ítélhetnek egy tizenegyszeres visszaeső ittas vezetőt

Börtönre ítélhetnek egy tizenegyszeres visszaeső ittas vezetőt

Ittas vezetés miatt indult ügyben benyújtott vádiratban az esztergomi ügyészség egy többszörös visszaesőnek minősülő elkövetővel szemben végrehajtandó szabadságvesztésre és járművezetéstől eltiltásra tett indítványt.

A vezetői engedéllyel nem rendelkező vádlott 2018. november 11-én 22 óra 5 perc körül Esztergomban a Bajcsy-Zsilinszky úton ittasan, enyhe fokú alkoholosan befolyásolt állapotban vezetett egy kocsit, amelyben utasokat is szállított - közölte az ügyészség.

A vádlott összesen már tizenegyszer volt büntetve, többszörös visszaesőnek minősül, legutóbb a bíróság 2018-ban ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt 250 ezer forint pénzbüntetésre és három év járművezetéstől eltiltásra ítélte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri, úgy őt a bíróság 10 hónap börtönbüntetésre, 1 év közügyektől eltiltásra és 5 év járművezetéstől eltiltásra ítélje.Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 11:09, kedd | Helyi

Vonatgázolás történt az esztergomi vonalon

Elgázolt egy embert az Esztergom-Budapest vonalon hétfőn kora este az egyik vonat Solymár és Pilisvörösvár között – közölte a MÁV közösségi oldalán.

2020. Szeptember 29. 07:28, kedd | Helyi

Több utcában lesz áramszünet!

Az E.ON folytatja szolgáltatásainak minősége és a biztonságos ellátása érdekében korszerűsítését.

2020. Szeptember 29. 07:23, kedd | Helyi

Nem volt jogsija az ittas motorosnak

Előállították a 48 éves férfit, aki ellen eljárás indult.

2020. Szeptember 29. 07:13, kedd | Helyi

Ökoturisztikai látogatóközpont épült Lábatlanon

Lábatlanon 290 millió forintos beruházással elkészült a település és környéke ipartörténetét és természeti értékeit bemutató ökoturisztikai látogatóközpont - közölte az önkormányzat az MTI-vel.