Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Január 27. 10:41, vasárnap | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Bővül a fizető parkolási zóna – A lakók kérték

Bővül a fizető parkolási zóna – A lakók kérték

Az ott élők kérésére fizetős parkolást vezetnek be az Árok utca és Eszperantó utca között.

Ismét tárgyalta Esztergom képviselő-testülete az Árok utca esetében a fizetős parkolási rend visszaállítását a héten. Korábban levélben keresték meg az Árok utca lakói a körzet képviselőjét, Meszes Balázst azzal, hogy a jelenleg a fizetési zónába nem tartozó utcában áldatlan állapotok alakultak ki, az itt lakók nem tudnak parkolóhelyet találni nemcsak a házuk közelében, hanem az egész Árok utcai pakolóban sem.

A lakók kérelmükben elmondták, hogy a környékbeli településekről munkába érkezők kora reggel elfoglalják a parkolóhelyeket az utcában, és késő délutánig megtelítik a szervizutat. A Képviselő-testület egyszer már tárgyalta a kérdést, akkor a minősített többség hiányában nem került elfogadásra a fizetős parkolási rend visszaállítása, most azonban végül – ismételt előterjesztésre – a testület úgy döntött, hogy az Eszperantó utca és az Árok utca közötti Mikszáth Kálmán, Jókai Mór és Deák Ferenc utcai szakaszon fizetős parkolást vezet be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT