Városlista
2020. október 29, csütörtök - Nárcisz

Hírek

2020. Október 15. 18:49, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Bringákat és KRESZ pályaelemeket kapott hat iskola

Bringákat és KRESZ pályaelemeket kapott hat iskola

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, az Autós Nagykoalíció és a Neuzer Kft. iskolák részére adott át közlekedésbiztonsági eszközöket Esztergomban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának a kezdeményezésére 2019-ben jött létre a biztonságos közlekedés akadémiája. A program célja, hogy az oktatási intézmények bevonásával az iskolás gyermekek minél szélesebb körű balesetmegelőzési ismereteket szerezzenek, ezzel elősegítve, hogy ne váljanak balesetek áldozatává.

A program keretén belül október 15-én Esztergomban hat oktatási intézmény vehetett át kerékpárokat és KRESZ pályaelemeket az esztergomi Vitéz János Katolikus Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskolában. Az eszközöket a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, az Autós Nagykoalíció és a Neuzer Kft. képviselői adták át a résztvevő iskolák vezetőinek.Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 29. 05:01, csütörtök | Helyi

Elkészült Esztergom első okoszebrája

Teszteltük!

2020. Október 29. 05:00, csütörtök | Helyi

Újra összeül a testület

Rendkívüli ülést tart október 29-én (csütörtökön) 13 órakor a Városháza nagytermében Esztergom képviselő-testülete.

2020. Október 28. 17:26, szerda | Helyi

Támogatás az esztergomi Montágh Iskola SNI tanulóinak

A Fokról-Fokra a Fogyatékos Gyermekek Neveléséért és Oktatásáért Alapítvány három sikeres pályázatával összesen 1.021.153 forint értékben segítette a Montágh Iskola fogyatékkal élő tanulóinak oktatását, nevelését.

2020. Október 28. 17:23, szerda | Helyi

Állványt bérelne? Íme néhány jó tanács!

A nagyobb volumenű építkezési munkálatok, a felújítások, a homlokzati szigetelés, vagy éppen a festés, sok esetben kivitelezhetetlenek profi állványrendszerek nélkül.