Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2016. Július 16. 09:00, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Bruce Willis zsarut és megszállott igazságosztót is alakít

Bruce Willis zsarut és megszállott igazságosztót is alakít

Bruce Willis hamarosan elkezdi a First Kill című film forgatását, amelyben zsaruszerepet játszik, emellett elvállalta a Bosszúvágy remake-jének főszerepét is, amelyet annak idején Charles Bronson alakított.

A First Kill című thrillert Steven C. Miller rendezi. A filmet az EFO (Emmett Furla Oasis) Films gyártja, amellyel Bruce Willis már 10 produkción dolgozott. A forgatókönyvet Nick Gordon írta, a forgatás augusztusban kezdődik Cincinnatiben. Willis rendőrfőnököt alakít, aki megpróbál megoldani egy emberrablási ügyet, miközben gyorsan ketyeg az óra - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi filmes hírportál.

Az 1974-ben készült és nagy sikert arató Bosszúvágyból Eli Roth (Kabinláz, Motel) forgat felújítást. Willis a bosszúálló Charles Bronson szerepét veszi át a produkcióban. Az eredeti forgatókönyvet Joe Carnahan, Scott Alexander és Larry Karaszewski dolgozta át.

A több mint 40 éve bemutatott amerikai bűnügyi film alapjául Brian Garfield 1972-ben megjelent regénye szolgált. A krimit Michael Winner rendezte, Bronson egy építészt alakított, akinek feleségét meggyilkolják, a lányát pedig megerőszakolják, és mikor az utcán őt is megtámadják, nekilát, hogy maga tegyen rendet a New York-i utcákon. A film sikerét követően még négy folytatás készült húsz év alatt. A Bosszúvágy-filmek sok bírálatot is kaptak annakidején az önbíráskodás ábrázolásáért.

Címkék: bruce willis, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 26. 10:02, szerda | Bulvár

Beatles- és John Lennon-ereklyék NFT-jét kínálja eladásra Lennon fia

A gyűjteményében lévő Beatles- és John Lennon-ereklyék NFT-jét kínálja eladásra Lennon idősebbik fia, Julian.

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.