Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2018. Január 24. 08:24, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/ügyeszség

Brutálisan megverte volt párja barátnőjét, mert őt okolta a szakításért

Brutálisan megverte volt párja barátnőjét, mert őt okolta a szakításért

Az Esztergomi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a 37 éves férfival szemben, aki egy kertvárosi sörözőben verte meg volt párja barátnőjét és egy férfit.

A pilismaróti férfi és a barátnője között szerelmi viszony volt, azonban a nő szakított a férfival. A férfi ezt nem tudta elfogadni, és a kapcsolat megromlásáért párjának barátnőjét hibáztatta, aki szerinte ellene hangolta szerelmét. A férfi a szakítást követően tavaly szeptember 2-án ittasan megjelent az egyik esztergom-kertvárosi sörözőben, ahol üvöltve számon kérte volt párjának barátnőjét, majd vitatkozni kezdtek.

A férfi a veszekedés során a nő védelmében fellépő férfit ököllel arcon ütötte, majd a nőt megragadta a hajánál fogva, így próbálta kihúzni a sörözőből, továbbá tenyérrel arcon ütötte. A bántalmazó a nőt egyszer lefejelte, amitől a sértett a földre esett, majd ököllel arcon ütötte. Ezt követően a védelmező férfit szintén lefejelte.

A sértettek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, azonban a bántalmazás mindkettőjüknél alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására.

A halmazati szabályokra figyelemmel a férfival szemben akár négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Az elkövető büntetőjogi felelősségéről az Esztergomi Járásbíróság dönt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.