Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Február 28. 05:01, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Büntetőkkel döntöttek az öregfiúk az Öreg Porgán

Büntetőkkel döntöttek az öregfiúk az Öreg Porgán

Véget értek a Pézsa Tibor Sportcsarnokban a 40 év feletti játékosoknak kiírt Öreg Porga Kupa küzdelmei. A kupára idén 13 csapat nevezett be a megye minden szegletéből, de volt alakulat Budapestről és Pest megyéből is.

Az első játéknapon egy ötös és két négyes csoportban zajlottak a küzdelmek. Az „A” csoportban három csapat is kilenc pontot gyűjtött, közöttük csupán a gólarány döntött. Így lett első az ASR, második a Tartod, míg harmadik az esztergomi Bástya.

A „B” csoportban nagy meglepetés született, hiszen kiesett a tavalyi győztes Kertműves, míg a csoportot az eddig minden tornán induló Pest megyei Verőce nyerte, hibátlan teljesítménnyel.

A „C” jelű kvartettben a tavalyi döntős dorogi Darazsak még gólt sem kaptak és simán nyerték a csoportjukat.

Az elődöntőben, előre megadott szisztéma alapján kerültek két négyes csoportba a csapatok. Bátran mondhatjuk, hogy két erős csoport alakult ki – közölte Osvald Zsolt főszervező közösségi oldalán. Hozzátéve: talán meglepetés volt, hogy nem játszhatott éremért a Verőce és a Darazsak, pedig sokan ezt a két csapatot feltétlenül a képzeletbeli dobogóra várták.

Végül az elődöntő és a döntő is izgalmas csatát hozott, mind a két meccs csupán büntetőkkel dőlt el.

Így a tornát az első alkalommal induló tatabányai illetőségű ASR csapata nyerte a Tardos előtt, míg harmadik a Csolnok, negyedik a sokszoros győztes, de már kissé korosodó Bástya lett.

A díjátadáson Pál György igazgató kiemelte az öregfiú foci jelentőségét, valamint külön üdvözölte azt a három csapatot, melynek tagjai idén első alkalommal indultak a tornán. Kifejezte abbeli reményét, hogy ez torna még nagyon sok évig fogja színesíteni a csarnok programját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT