Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. December 04. 07:50, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Búzát és vasat lopott a négyfős esztergomi banda – vádemelés előtt

Búzát és vasat lopott a négyfős esztergomi banda – vádemelés előtt

Egy hónap alatt három helyről lopott takarmányt és mellette vasat négy férfi még tavasszal, ellenük most vádemelést javasolt az esztergomi rendőrség.

Vádemelést javasol a rendőrség annak a csapatnak a tagjai ellen, akik idén márciusban és áprilisban több mázsa takarmányt loptak el három esztergomi magtárolóból. K. Csaba, K. Zoltán, V. Szilárd és G. Zoltán egyik alkalommal a búza mellett különböző vastárgyakat is eltulajdonított, melyet később egy esztergomi vastelepen adott le. A négy férfit április 9-én fogták el a rendőrök, majd előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott lejárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.