Városlista
2023. március 25, szombat - Irén, Írisz, Lúcia

Hírek

2014. Március 21. 08:00, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK - fotó: illusztráció

Céges üzemanyag-kártyával seftelt az esztergomi férfi – buktak vele a kutasok is

Céges üzemanyag-kártyával seftelt az esztergomi férfi – buktak vele a kutasok is

Saját célra is tankolt nagy mennyiségben üzemanyagot céges tankolókártyájával egy esztergomi férfi. A gyanúsított előbb a cégvezetőnél bukott le, majd a rendőrségen, ahol már két benzinkutas is beismerő vallomást tett.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság három férfi ellen, akik a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. augusztus 15 és 2014. január 16 között nagy mennyiségű üzemanyagot tankoltak saját célra egy esztergomi cég számlájára. A tulajdonos a vállalkozás éves pénzügyi zárásakor vette észre, hogy meglopták. Feljelentést tett a rendőrségen, az esztergomi nyomozók pedig csütörtökön gyanúsítottként hallgatták ki a cég alkalmazottját, a 27 éves O. Csabát és a bűncselekmény elkövetésében őt segítő 37 éves H. Istvánt és a szintén 37 éves V. Tamást. Utóbbiak annak a benzinkútnak a dolgozói voltak, ahová O. Csaba tankolni járt. Tudtak arról, hogy a 27 éves férfi a rábízott tankolókártya jogosulatlan felhasználásával lopja meg munkáltatóját, hallgatásukért cserébe pénzt vagy gázolajat kaptak O. Csabától. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, az ellenük folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 09. 09:49, csütörtök | Helyi

KUBÓ ÉVA KIÁLLÍTÁSA NYÍLT MEG A KAPCSOLATOK HÁZÁBAN

Kubó Éva képzőművész kiállítását nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány 2023. március 4-én a Kapcsolatok Házában.

2023. Március 09. 09:42, csütörtök | Helyi

ÖRMÖHÍR A VÁRMÚZEUMBAN

Az Eurohíd Alapítvány 2023. március 1-jén nyitotta legújabb kiállítását az Esztergomi Vármúzeum nagytermében.

2023. Február 15. 09:55, szerda | Helyi

Nem világít többé az ikonikus felirat: lebontják Dorog legmagasabb épületét

Már nem világít többé a dorogi éjszakai panoráma elengedhetetlen eleme, az „RG” felirat, napokon belül pedig megkezdődik a város legmagasabb épületének bontása is.

2023. Február 15. 09:49, szerda | Helyi

HEGYVÁRI DÁVID KIÁLLÍTÁSA NYÍLT MEG A KAPCSOLATOK HÁZÁBAN

Az Eurohíd Alapítvány kiállításai során nagyon szeretünk a helyi művészek mellett, Esztergomban még kevésbé ismert alkotókat is bemutatni.