Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2019. Szeptember 19. 05:01, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Célegyenesben az új buszvég!

Célegyenesben az új buszvég!

Hamarosan elkészül az új buszvégállomás a vasút mellett. A jelenlegi munkákról a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-t kérdezte az InfoEsztergom.hu szerkesztősége.

Elkészült az új esztergomi buszpályaudvar útszerkezete. Már csak a befejező munkák vannak hátra (gyalogos útvonalak befejezése, perontetők végszerelése, épületek technológiai rendszereinek végszerelése, zajvédő fal szerelésének befejezése, tereprendezési feladatok befejezése) – közölte megkeresésünkre a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Mindezek után végzik majd a szakemberek a növénytelepítést, amelyet a növények számára megfelelő időszakban lehet elvégezni, valamint a zajvédelemmel kapcsolatos munkákat is, amelyeket a buszforgalom megindulását követő mérések elvégzése és kiértékelése után lehet befejezni.

A buszpályaudvar a fent leírtak szerint műszakilag elkészül 2019. III. negyedévben” – tette hozzá a társaság.

Ezek után költözhet majd ki teljesen a buszpályaudvar a belvárosból, melyhez még szükséges lesz az új menetrendi struktúra kidolgozása és jóváhagyása is.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.