Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Január 07. 14:37, csütörtök | Helyi
Forrás: (x)

Címkézés, nyomtatás, vonalkódolvasók – Mindenben segít a Webmaxx Stúdió!

Címkézés, nyomtatás, vonalkódolvasók – Mindenben segít a Webmaxx Stúdió!

A Webmaxx Stúdió Kft.-t még 2003-ban alapítottuk Esztergomban, azzal a küldetéssel, hogy a vonalkódtechnikai eszközök és kellékanyagok sokszor komplikált világát, könnyen érthető módon tolmácsoljuk partnereink számára.

Legfőbb célunk ezért, hogy ügyfeleink mindenkor számíthassanak szakmai tanácsainkra és iránymutatásunkra gyakorlati és technológiai kérdésekben. Biztosak lehessenek abban is, hogy mindig az igényeiknek és célkitűzésnek leginkább megfelelő terméket kaphassák kézhez, melynél sem a minőségre, sem az árra nem lehet panasz!

Cégünk tekercses öntapadó címkék forgalmazásával és nyomtatásával indította tevékenységét, de utunk során folyamatosan bővítettük kompetenciáinkat és választékunkat. Mára a magyarországi piac meghatározó szereplőjévé váltunk. Repertoárunk olyan vonalkódtechnikai eszközök értékesítésével és szervizelésével bővült, mint a címkenyomtatók, vonalkódolvasók, a vállalati-, ipari adatgyűjtők és tabletek. Ezek a termékek teljeskörűen lefedik a kereskedelmi, logisztikai és termelőipari vállalatok automatikus azonosítási és adatrögzítési szükségleteit. Ennek a fejlődésnek köszönhetően jutottunk el oda, hogy komplett megoldásokat tudjunk szállítani, a stratégiai tervezésben, valamint az üzemeltetésben is hathatósan segítve partnereinket. Örömünkre szolgál, hogy fennállásunk óta már számos ügyfelünket vezethettük be a vonalkódtechnika rejtelmeibe, hosszú távon is értéket teremtve az adott vállalkozások számára.

Éppen ezért az alapítás óta eltelt közel húsz évben esztergomi irodánk és telephelyünk csapata már két tucat új taggal gazdagodott, hogy töretlen lendülettel teljesíthessük a dinamikusan növekvő (végfelhasználókból és viszonteladókból álló) vevőkörünk kívánságait. Ugyanúgy, mint amikor még egy kezünkön meg tudtuk számolni állandó ügyfeleinket!



Büszkeséggel tölt el minket, hogy közösségként is gyarapodva és a kiszolgálás színvonalát is évről évre emelve kijelenthetjük, hogy 2021-re meghatározó szerepre tettünk szert a hazai piacon. Mind az eszközbeszerzésekben, mind a folyamatos kellékanyagellátásban ugyanolyan fontos partnerei vagyunk a Komárom-Esztergom megyei kis- és középvállalkozásoknak, mint a helyi multinacionális vállalatoknak és beszállítói körüknek. Online boltunk - melyet nemrégiben alapjaiban terveztünk újra a jobb felhasználói élmény érdekében -, valamint az akár 24 órán belüli kiszállítás révén pedig már országosan is az egyik legnagyobb forgalmat lebonyolító iparági beszállítóvá válhattunk. Sőt, legnagyobb örömünkre szlovákiai és cseh partnerek is emelkedő számban választják a Webmaxxot, mint az ellátási láncuk biztos pontját. Ebben óriási szerepe van a közép-európai régió szintjén mérve is párját ritkító címke készletünknek.



A legtöbb igényt szinte azonnal tudjuk teljesíteni raktárunkból. Gondoltunk azon vevőinkre is, akik maguk szeretik kiválasztani a számukra megfelelő termékeket, viszont ezekhez a legjobb áron kívánnak hozzájutni. Az ő igényeikre egy külön webshopot működtetünk.

Persze lelkesedésünk az évek során mit sem csappant, ugyanazzal az elánnal szolgáljuk ki minden állandó és potenciális vevőnket! Számunkra mindegy, hogy egy őstermelő keres egy tekercsnyi „magyar termék” etikettet, vagy egy nagy darabszámban gyártó termelőipari cég rendel százezres nagyságrendben flexo nyomású egyedi címkét! Ugyanazzal a kedvességgel és segítőkészséggel szállítjuk le egy induló butik legelső blokknyomtatóját, mint amilyen professzionalitást megkövetelünk magunktól, amikor egy flottányi targoncát kell felkészítenünk az ipari digitalizációra, hiszen csak az elégedett vevő a jó a vevő!

Ha tekercses etikettekről vagy AutoID termékekről van szó, akkor nem ismerünk lehetetlent! Az egyedi igényekre pedig nem feladatként, hanem kihívásként tekintünk! Ha Ön még nem a partnerünk, de érdeklik a termékeink, akkor keressen bennünket bátran!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT