Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Június 26. 08:16, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Csak a szerencsén múlt, hogy nem okoztak nagyobb bajt és még nagyobb balesetet

Csak a szerencsén múlt, hogy nem okoztak nagyobb bajt és még nagyobb balesetet

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt két ittas járművezető kedden – közölte a megyei rendőrség. Egyiküket Esztergomban állították elő.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságra június 25-én este bejelentés érkezett, hogy Esztergomban a Bánfi-Lukács úton egy defektes jármű áll, amelyben egy férfi a kormányra borulva ül. A rendőrök a helyszínre érve megállapították, hogy a kocsi jobb oldali első és hátsó gumiabroncsa sérült, le van eresztve, és az elakadásjelző működik. Amikor a járőrök a helyszínre értek, a 84 éves sofőr az autó mellett, az útpadkán ült. Iratok nem voltak nála, azt elmondása szerint otthon felejtette. Kiderült, hogy a férfi korábban nekihajtott az útpadkának, ekkor sérült meg a jármű gumija. A sofőrrel szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért mintavételre előállították.

Ugyanezen a napon Oroszlányban intézkedtek a járőrök egy ittas járművezetővel szemben, aki anyagi káros balesetet okozott. A 37 éves sofőr egy parkoló gépkocsinak hajtott neki. Az egyenruhásoknak a férfi elmondta, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint azt is, hogy éppen a kocsmából érkezett haza, ahol szeszes italt fogyasztott. Állítását a vele szemben alkalmazott alkoholszonda igazolta, az ugyanis pozitív lett. A férfit előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol az engedély nélküli vezetés és a baleset okozása miatt szabálysértési- az ittas járművezetés miatt pedig büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Címkék: baleset, ittas vezetés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT